Mergi la conţinutul principal

Strada Griviţei, asaltată de camioane cu paie

După locatarii străzii Carantinei, care s-au revoltat în urmă cu câteva luni din cauza TIR-urilor încărcate cu marfă ce le zdruncinau casele pentru că rulau cu viteză pe caldarâmul acoperit cu piatră cubică, acum a venit rândul brăilenilor de pe strada Griviţei să facă scandal. Aceştia se declară deranjaţi de camioanele care, de câteva zile, cară baloţi cu furaje spre port. "Circulă cu platformele neacoperite şi lasă dâre de paie în urma lor. Când se duc cu camioanele încărcate nu e chiar atât de rău, dar după ce descarcă în vapor, pe danele «Transeuropa», pe platforme rămâne un strat de paie pe care îl ia vântul şi îl împrăştie peste tot. Nici măcar nu au bunul simţ de a circula mai încet. Când intră pe strada noastră, între Carantinei şi Calea Galaţi bagă o viteză de ni se zguduie casele. Vă daţi seama că şi paiele se împrăştie mai tare, în condiţiile astea!", ne-a spus un locatar al străzii Griviţei. Acesta se plânge că, atât el cât şi vecinii, au încercat să le facă semne şoferilor să încetinească, însă aceştia nici nu s-au sinchisit. "Unii dintre ei sunt obraznici, domnule, înjură, ne arată semne obscene. Zic că n-au nicio treabă ei cu noi şi cu strada noastră, că patronii i-au trimis pe aici şi n-au ce să ne facă. Problema cea mare este că nu există o rută ocolitoare, ca să nu mai circule camioanele astea prin oraş", ne-a mai spus brăileanul respectiv.
Cel mai probabil, furajele provin de la o fermă a "Agricost" SRL, care a pus în funcţiune recent o staţie de deshidratat şi balotat lucernă, în Insula Mare a Brăilei. Vom reveni.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro