Mergi la conţinutul principal

Stopaj la sursă de peste 100.000 de lei

Procurorul Gheorghe Velea, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Gheorghe Ciulin, în vârstă de 56 de ani, patronul SC "Megacons" SRL, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de stopaj la sursă (art. 6 din Legea 241/2005).
Potrivit dosarului penal nr. 954/P/2014 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, instrumentat de procurorul Velea, poliţiştii din cadrul IPJ au declanşat cercetările împotriva lui Gheorghe Ciulin pe data de 6 februarie 2014. Încă de pe atunci, omul de afaceri brăilean era suspectat că nu a virat la bugetul de stat suma totală de 117.118 lei, cu titlu de stopaj la sursă, corespunzător perioadei decembrie 2010 - martie 2012.
Audiat fiind, Ciulin a precizat că a preferat plata altor categorii de debite rezultate din activitatea societăţii, asigurând, totodată, salariile angajaţilor. De altfel, angajaţii societăţii administrate de inculpat au declarat că şi-au primit salariile la timp în perioada 2010 - 2012.
Administraţia Finanţelor Publice Brăila s-a constituit deja parte civilă în procesul penal cu suma de 117.118 lei, pentru recuperarea prejudiciului. Instanţa de judecată urmează să se pronunţe.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro