Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stolojan si Stoica s-au autoexclus din PNL prin atacurile lor

Senatorul PNL Norica Nicolai a declarat, simbata, la Baile Herculane, ca fostii lideri liberali Valeriu Stoica si Theodor Stolojan s-au autoexclus din PNL deoarece au atacat partidul imediat dupa alegeri, ea criticindu-l si pe presedintele Traian Basescu pentru ca accepta comportamentul lui Stolojan.
Norica Nicolai a spus ca Stolojan si Stoica s-au autoexclus din PNL "in momentul in care au lovit" partidul imediat dupa alegeri, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Despre Stolojan, senatorul PNL a afirmat ca "nu a venit nici o clipa in partid cu un proiect de constructie" si nici macar nu a incercat sa sprijine Guvernul, ci a atacat permanent, "dintr-o postura care, in mod normal, nu i-ar fi permis sa atace", respectiv din functia de consilier prezidential.
Norica Nicolai considera ca Stolojan nu onoreaza postul de consilier prezidential raminind in aceasta functie si, in acelasi timp, facind politica activa de implicare in activitatea unui partid al carui membru este.
"Eu, sa fiu in locul presedintelui, n-as accepta un asemnea comportament. Dar, probabil, domnul Stolojan a avut de finalizat un proiect politic pe care l-a ratat. Din punctul nostru de vedere, nu este nici o pierdere", a afirmat Norica Nicolai.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii