Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stolojan este liber(al) de contract

Daca in 2004, Basescu a plins pentru Stolojan, in 2006 e posibil sa-l vedem pe Stolojan plingind pentru Stolojan. Si asta pentru ca, incepind de marti, 10 octombrie, Theodor Stolojan a fost pus pe liber de la partid. Ce vremuri nasoale traverseaza Stolojan! Degeaba incearca el acum sa convinga asistenta ca nu-i pasa ca a fost exclus din PNL! Cine-i timpitul ala care sa nu se oftice ca a fost matrasit taman de cei pe care el i-a pus sefi? Asta ca sa nu mai spun ca mi se pare de-a dreptul jenant ca tu, ditamai ex-functionarul la Banca Mondiala, sa fii luat la suturi in tur de unul ca Tariceanu, care habar n-are ce-i aia economie si de aia nici nu o potriveste.
Dupa Stolojan cica urmeaza Valeriu Sssstoica. Aud ca ei doi uneltesc sa faca o noua structura politica. Cica nu vor rupe PNL in doua, doar au de gind sa contribuie la revigorarea dreptei in Romania. Bun, dar daca nu vor sa crape in doua PNL-ul, cum isi vor numi noua structura? Caci in PD, sanchi, cica nu au de gind sa se aciueze. Ma gindesc ca, pentru inceput, ar putea sa-si boteze noul partid PLR, adica Partidul Liberalilor Refuzati. Va fi un partid condus de un fost ministru (al Justitiei) si un ex-prim ministru, cazul lui Stolojan. Personal, consider ca ambii liberali dati afara de liberali au in fata frumoase cariere politice incheiate. Aud si eu ca Stolojan ar fi pe locul II in topul celor mai apreciate personalitati politice din Romania. Accept ca Basescu este pe primul loc, pentru ca stie sa se faca placut de electoratul care adora sa stea internat prin carciumi. Nu inteleg insa de unde atita incredere in Stolojan. Ce mare smecherie a facut el pentru aceasta Romanie? Nu mi se pare o conditie necesara si suficienta sa zici ca esti tehnocrat si sa vrei ca lumea sa te respecte. Nici nu vreau sa-mi aduc aminte ce a facut Stolojan in timpul cat a fost premier. In afara de dezastre naturale (si zic asta pentru ca, totusi, inca nu am dovezi in acest sens), fostul premier pus de Ion Iliescu a facut de toate. Poate ca era cazul sa faca si ceva bun pentru tara si popor. Cit despre Valeriu Ssstoica, n-am ce discuta. Omu' s-a ratacit prin justitia romaneasca atunci cind era mare ministru, iar acum merge pe burta si face banu' gros ca avocat, manevrindu-i pe judecatorii incapabili sa-si faca meseria.
Putin imi pasa de viitorul acestor doi nene care pe vremuri faceau si desfaceau in Romanica. Mi se rupe daca vor mai trage dupa ei si alti liberali si se vor atirna cu totii de birnetul lui Basescu. Eu am altele pe cap, cum ar fi, de exemplu, sa fac in asa fel incit sa scriu mai bine decit mine!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii