Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stoica: O luam in considerare pe Ponor pentru 2006

Presedintele Federatiei Romane de Gimnastica, Adrian Stoica, a declarat marti, pentru MEDIAFAX, ca strategia competitionala pe 2006 o include si pe Catalina Ponor, cu care se vor purta discutii pentru stabilirea programului de pregatire.
"In privinta Catalinei Ponor pot sa spun ca dorim s-o luam in considerare pentru anul competitional 2006. Trebuie doar sa stabilim exact sistemul sau de pregatire, sa nu ne jucam cu termenii de pregatire individuala sau centralizata. Daca se va pregati la Bucuresti, cu antrenorul ei, se pune problema de masa, de cazare, deci de pregatire centralizata, nu individuala", a declarat Stoica.
Medaliata cu bronz la CM de la Melbourne, Catalina Ponor, a declarat, saptamina trecuta, ca doreste sa continue activitatea de performanta, dar sa se antrenze la Bucuresti, cu Matei Stanei, nu la Deva, cu lotul olimpic.
Stoica a anuntat ca vor avea loc discutii cu gimnasta si parintii ei in cursul zilei de joi, cind este programata prima sedinta a Biroului Executiv constituit la alegerile din decembrie 2005. Ordinea de zi include, printre altele, aprobarea noii organigrame, calendarul intern si international pe 2006, taxele si cotizatiile, aprobarea componentei loturilor olimpice, strategia generala pe 2006, dar si cea pe ciclul olimpic pina la JO din 2008, precum si aprobarea clasamentului celor mai buni 10 gimnasti in 2005, a explicat Stoica. Tot la sedinta de joi se vor face propuneri pentru modificarea statului FRG.
Adrian Stoica a revenit in tara dupa o saptamina petrecuta in SUA, la Houston, unde a participat la cursuri de arbitraj ale federatiei internationale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii