Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stoica: Finala Cupei UEFA se joaca in 16-imi

"Finala Cupei UEFA se joaca in 16-imi. A fost singurul adversar pe care doream sa-l evitam, dar daca tot se discuta despre finala, atunci o vom juca in februarie. FC Sevilla este cea mai buna echipa din Europa, i-am vazut la Monte Carlo cum au spulberat in Supercupa Europei pe FC Barcelona. Sper ca macar in meciurile cu FC Sevilla sa avem toti jucatorii apti", a spus Stoica.
Oficialul stelist a afirmat la TV Sport ca Steaua "a picat rau, dar nu se stie niciodata". "Inainte de tragere, in discutiile noastre, se auzea: oricine, mai putin Sevilla. Din pacate, sau din fericire, a fost Sevilla, nimeni nu poate sti cu doua luni inainte ce se va intimpla. E un paradox. Cind am picat cu Rosenborg, a fost o veselie totala, se pare ca am avut ghinion ca am picat cu ei. Acum, toata lumea spune ca e ghinion turbat. Nu se stie niciodaa. Momentan nu ne putem evalua sansele. Sa vedem care este potentialul Stelei in compania granzilor, pina acum am jucat fara atitia titulari. Nu cred ca exagerez daca pun Sevilla pe picior de egalitate cu Lyon si Real Madrid, e echipa mare", a comentat el.
Mihai Stoica a facut o comparatie intre dubla mansa cu Valencia din primavara europeana a anului 2005, cind echipa spaniola venea tot din postura de detinatoare a trofeului. "Si Valencia era detinatoarea trofeului si a Supercupei Europei, dar Valencia cistigase cu Porto, iar Sevilla a umilit Barcelona cu Ronaldinho si cu toate stelele. A fost o executie in direct. Cu Valencia am jucat primul meci in deplasare, acum jucam acasa, un dezavantaj in opinia mea. Calificarile pierdute de noi au fost cind am jucat primul meci acasa. Valencia venea dupa o experienta dezamagitoare in LC, Ranieri avea probleme, pierdea in fiecare saptamina cite un jucator important", a mentionat Stoica.
Managerul general stelist a adaugat ca Sevilla este o echipa extraordinara, care are in componenta juatori de viteza pe care FC Barcelona sau Real Madrid nu-i au.
Stoica a vorbit si despre campania de transferuri din aceasta iarna. "Luind in calcul faptul ca nu va pleca nici un jucator - discutam ca jucatorii ramin, dar e posibil sa vina vreo oferta care nu se poate refuza, gen Ajax pentru Ogararu - cu exceptia portarului Andrey, sint sanse foarte mari sa mai vina un aparator brazilian, un jucator extrem de interesant, saptamina viitoare vom decide. Incercam sa transferam si un alt jucator, dar la ora actuala nu stam foarte bine", a spus el.
Mihai Stoica spera ca noua achizitie, portarul brazilian Andrey, sa corespunda din toate punctele de vedere. "In particular este o persoana de o cumintenie iesita din comun, casatorit, student. Nimeni nu spune ca va fi adus in locul lui Cernea, pentru ca Cernea a demonstrat ca poate fi o solutie si este portarul numarul 1 la Steaua, dar nu puteam sa stam doar in Cernea. Este foarte posibil chiar sa mai vina un portar", a comentat Stoica, precizind ca nu va mai merge in Brazilia, deoarece a lamurit lucrurile la precedenta vizita.
Stoica a afirmat ca Steaua nu este dispusa sa lase jucatori importanti sa plece. "Nu am auzit de oferta pentru Radoi, am aflat de la patronul echipei. Cind e vorba de anumite persoane (n.r. - impresarul Dumitru Tudor), am rezerve. Mi se pare un pic cam ciudata oferta asta, dar poate o fi fost, cine stie", a subliniat Mihai Stoica.
Oficialul FC Steaua a mentionat ca Dinamo putea sa pice si mai bine, dar si mai rau: "E un adversar dificil Benfica. Poate sa profite, asa cum am facut noi cu Valencia, de o stare de spirit mai proasta a portughezilor, au fost destul de aproape sa se califice mai departe in LC".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii