Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Steaua a terminat la egalitate meciul cu Betis Sevilla

Echipa Steaua Bucuresti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, joi, pe teren propriu, in compania formatiei Betis Sevilla, in prima mansa a optimilor de finala ale Cupei UEFA.
Steaua: 13. Carlos - 20. Ogararu, 3. D. Goian, 24. Ghionea, 15. Nesu - 16. Nicolita (14. Cristocea '89), 6. Radoi, 22. Paraschiv (28. Lovin '75), 11. Bostina (7. Oprita '70) - 10. N. Dica, 19. Iacob. Antrenor: Cosmin Olaroiu
Betis Sevilla: 13. Doblas -27. Melli, 4. Juanito, 5. Rivas, 2. Luis Fernandez - 7. Varela (6. Dani '85),18. Rivera, 14. Capi, 17. Joaquin (28. Tardelli '90) - 24. Edu, 29. Robert (8. Arzu '79). Antrenor:Lorenzo Serra Ferrer
Cartonase galbene: Goian '45, Ogararu '58 / Rivas '6, Capi '46, Varela '54, Luis Fernandes '82, Doblas '90A1, Tardelli '90A3
Jucatorii David Rivas, Fernando Varela si Jesus Capi sint suspendati pentru meciul retur.
Meciul a fost arbitrat de rusul Iuri Baskakov, ajutat la cele doua linii de Aleksei Monakhov si Tikhon Kalugin. Arbitru de rezerva a fost Aleksandr Gonchar. Observator pentru arbitri a fost delegat George Brian Smith din Scotia.
La partida de pe stadionul National au asistat 50.000 de spectatori, mai putini decit la meciul cu Heerenveen. La statia de amplificare s-a facut tot timpul apel la spectatori sa nu mai stea pe caile de acces, fiind folositi stewarzi in acest sens. Chiar si la deschiderea portilor, la ora 16.00, era mai putina lume decit in urma cu doua saptamini.
Presedintele clubului Betis Sevilla, Manuel Ruiz de Lopera, nu a fost prezent la Bucuresti. La tribuna I au luat loc in jur de 25 de suporteri spanioli.
Presedintele Traian Basescu a sosit la meci, dupa ce a fost si in Giulesti, la partida Rapidului cu SV Hambgurg, scor 2-0.
La meci au asistat, printre altii, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ilie Nastase, selectionerul Victor Piturca, secundul nationalei, Stefan Iovan, directorul general al FRF, Ionut Lupescu, directorul Departamentului Relatii Internationale din FRF, Florin Prunea si directorul sportiv, Daniel Prodan, precum si fotbalistul Ionut Lutu.
La partida a fost prezent si un oficial de la Brondby Copenhaga, care a urmarit jucatorii stelisti. Presedintele Marius Lacatus a fost primit cu ovatii si a salutat galeria, atunci cind a traversat terenul.
Galeria stelista a afisat bannere cu mesajele: "Sevilla un oras care ne-a dus in Paradis / Betis - un hop pentru a continua un vis" si "Venim sa incurajam, nu sa contestam".
Mansa retur va avea loc in 16 martie, la Sevilla.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii