Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Steaua a remizat cu Wisla Cracovia

Echipa Steaua Bucuresti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, vineri, in compania liderului campionatului Poloniei, Wisla Cracovia, singurul amical al "ros-albastrilor" din stagiul de pregatire de la Oliva Nova (Spania) si primul din 2008.
Antrenorul Marius Lacatus a trimis in teren urmatorii jucatori: Zapata (Vitca '32, Cernea '60) - Golanski (Ninu '46), Radoi (Goian '46), Rada (Ghionea '46), Nesu - Nicolita, Lovin (Bicfalvi '46), Ov. Petre (E. Baciu '23), Surdu (V. Badea '46) - N. Dica (Habibou '64), Neaga (Plesan '64).
In finalul primei reprize, a avut loc o incaierare intre jucatorii celor doua formatii, dupa un fault dur al lui Golanski. Jucatorii polonezi au ripostat, mai multi fotbalisti ai celor doua echipe s-au imbrincit, formindu-se un meleu, iar antrenorii celor doua echipe au intrat pe teren pentru a calma spiritele, conform ProSport. Nu este primul meci amical in care jucatorii stelisti sint implicati in conflicte pe teren, precedentele fiind la partidele cu Steaua Rosie Belgrad, in ianuarie 2006, la Larnaca, si cu Tavria Simferopol, in vara anului 2006, la Kaprun.
Mijlocasul Ovidiu Petre s-a accidentat la piciorul sting dupa 15 de minute de joc si a fost inlocuit de Eugen Baciu.
Capitanul Mirel Radoi, fundasul Sorin Ghionea si mijlocasul Mihaita Plesan au revenit intr-un meci al Stelei dupa o perioada indelungata de absenta, cauzata de accidentari grave. Atacantul francez Habib Habibou, achizitionat in aceasta iarna, a debutat pentru Steaua in meciul cu Wisla Cracovia.
Fundasul Petre Marin nu a putut fi folosit din cauza unei accidentari.
La meci au asistat citeva sute de romani rezidenti in Spania, precum si antrenorul si directorul sportiv al echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, respectiv Viorel Moldovan, aflati in cantonament tot la Oliva Nova.
Steaua a mai intilnit echipa Wisla Cracovia intr-o partida de verificare, in vara anului 2005, la Kaprun, scorul fiind 2-1 pentru "ros-albastri", pregatiti atunci de Oleg Protasov.
Delegatia FC Steaua va reveni in tara simbata, al doilea stagiu de pregatire al iernii fiind programat in perioada 26 ianuarie - 8 februarie, la Larnaca (Cipru).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii