Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Steaua a mai pus in vinzare peste 1.000 de bilete pentru meciul de joi

FC Steaua a pus in vinzare, miercuri, peste 1.000 de bilete, ramase de la suporterii englezi si de la abonati, pentru meciul cu Middlesbrough FC din prima mansa a semifinalelor Cupei UEFA, informeaza site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea.
Dupa ce clubul Middlesbrough a anuntat ca numarul suporterilor care vin in Romania este mai mic decit numarul de bilete rezervate initial, 4.000, conducerea FC Steaua a decis scoaterea la vinzare, miercuri, la casele de la stadionul din Bulevardul Ghencea, a inca 1.000 de bilete la peluza I. Acestea vor fi disponibile intr-unul dintre sectoarele ce ar fi trebuit sa ramina libere intre suporterii englezi si spectatorii romani.
De asemenea, tot miercuri au fost distribuite la pret intreg si biletele destinate abonatilor, care nu au fost ridicate de acestia.
FC Steaua a vindut in trei zile, de simbata pina luni, toate biletele la pret intreg emise pentru meciul cu Middlesbrough. Abonatii si-au putut achizitiona tichete la jumatate de pret pina marti seara.
Aproximativ 38.000 de bilete din cele 45.000 puse in vinzare de FC Steaua pentru meciul cu Middlesbrough s-au vindut simbata si duminica, in primele doua zile de comercializare a acestora. Luni au fost distribuite ultimele aproximativ 2.500 de bilete la peluze.
Pentru meciul Steaua - Middlesbrough biletele au costat 30 de lei la peluze, 50 de lei la tribuna a doua, 100 de lei la tribuna intii si 200 de lei la tribuna zero.
Meciul cu Middlesbrough va fi al patrulea consecutiv disputat de Steaua in cupele europene cu casa inchisa, dupa cele cu SC Heerenveen, Betis Sevilla si Rapid Bucuresti. FC Steaua va realiza la meciul cu Middlesbrough incasari de aproximativ 700.000 de euro, un record in acest sens, pina acum incasarile fiind de aproximativ 150.000 de euro cu Heerenveen, 220.000 de euro cu Betis si 300.000 de euro cu Rapid.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii