Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Steaua Bucuresti - Farul Constanta 3-0

In minutul 9, Cosmin Pascovici a inscris, dupa ce Carlos nu a reusit sa retina un balon trimis spre poarta tot de fundasul constantean, insa reusita sa a fost anulata dupa un fault in atac comis asupra lui Daniel Balan.
Steaua a deschis scorul in minutul 48, prin Banel Nicolita. Vasilica Cristocea a efectuat o cursa pe partea stinga si, desi a fost tras de tricou de Lungu, a reusit sa paseze, din cadere, pina la Banel Nicolita, scapat pe dreapta, iar acesta din urma a inscris cu un sut de la 18 metri, pe linga portarul George Curca.
Avantajul Stelei s-a marit in minutul 58, datorita golului inscris de Nicolae Dica. Capitanul Mirel Radoi a pornit un contraatac de la mijlocul terenului, pasind in dreapta la Nicolita, acesta l-a angajat pe Dica la marginea careului, iar atacantul stelist l-a driblat pe Curca, inscriind apoi cu latul, de la sapte metri, in poarta goala.
Banel Nicolita a marcat, in minutul 78, pentru 3-0, cu un sut plasat la coltul lung, de la marginea careului, lateral stinga, dupa o pasa primita de la Balan.
In minutul 87, Laurentiu Florea a executat rapid o lovitura libera direct in plasa portii aparate de Carlos, iesit, insa golul nu a fost validat, pentru ca lovitura s-a executat inainte de fluierul arbitrului.

Rapid - FCM Bacau 2-1

In minutul 65, Valentin Negru a marcat cu capul din sase metri, dupa o centrare de pe partea dreapta a lui Valentin Badoi.
FCM Bacau a egalat, in minutul 77, prin Bobi Verdes, care a marcat printr-un sut la coltul scurt, de la aproximativ 11 metri, lateral dreapta.
Rapid a preluat conducerea pe tabela de marcaj in ultimul minut al prelungirilor, dupa ce Ionut Rada a marcat cu capul, din sase metri, dupa o centrare primita de la Valentin Badoi, de pe partea dreapta.

Jiul Petrosani - Otelul Galati 0-3

Otelul a deschis scorul in minutul 55, prin Daniel Stan. Alexandru Baltoi a pasat pentru Stan la marginea careului, printre doi fundasi petrosaneni, iar atacantul galatean a inscris cu un sut la coltul lung, in stinga lui Hotoboc.
Acelasi Daniel Stan a ridicat scorul la 2-0 in minutul 64, cind, nemarcat, a trimis cu capul in plasa un balon centrat in careu de Dorin Semeghin.
Alexandru Baltoi a stabilit scorul final al partidei, 3-0, in minutul 90A4, cind a inscris in poarta goala cu un sut din interiorul careului, profitind de faptul ca Hotoboc era prea avansat.

Dinamo invinsa cu scorul de 1-0 de CFR Cluj

In minutul 19, Cosmin Tilinca (CFR Cluj) a inscris, dar golul sau a fost anulat pentru ofsaid.
CFR Cluj a deschis scorul in minutul 49, prin fundasul Vasile Jula. Romeo Surdu a executat un corner de pe partea dreapta, mingea l-a gasit pe Jula nemarcat la 10 metri de poarta lui Cristian Munteanu, fundasul clujean inscriind cu o lovitura de cap, de pe picioare, la coltul lung.

Sportul Studentesc - Pandurii Tirgu Jiu 4-0

Sportul a deschis scorul in minutul 5 prin Alin Ratiu, care a sutat de la 17 metri, dupa o respingere gresita a unui fundas advers.
In minutul 39, scorul a devenit 2-0, dupa ce Costin Curelea a reluat cu capul la coltul scurt, din sase metri, un balon centrat de Stelian Stancu de pe partea dreapta.
Sportul a majorat diferenta in minutul 44 prin acelasi Costin Curelea, care a reluat cu piciorul sting, de la sase metri, o centrare de pe partea dreapta a lui Ionut Mazilu.
In minutul 51, trei jucatori de la Pandurii au scapat pe contraatac, Buta a sutat de la 15 metri lateral dreapta, mingea l-a depasit pe portarul Sportului, Eduard Stancioiu, iar atacantul oaspetilor Adrian Popescu a ratat chiar de pe linia portii.
Scorul a devenit 4-0 in minutul 77, cind Marius Oae a executat o lovitura libera de la 17 metri, portarul Pustinjakovici a respins in fata, mingea a ajuns la Ionut Mazilu, care a reluat-o in poarta de la opt metri.
In minutul 80, Iulian Stefan (Pandurii) a sutat de la 16 metri in bara tranversala a portii aparate de Stancioiu.

FC Arges - FC National 2-3
FC National a deschis scorul in minutul 8, cind, la o centrare de pe partea stinga a lui Mircea Oprea, Abiodun Agunbiade a reluat cu capul din sapte metri.
In minutul 27, FC Arges a egalat prin Ciprian Tanasa, care a driblat portarul, a intors doi fundasi si a inscris in poarta goala.
Echipa bucuresteana a preluat din nou conducerea pe tabela de marcaj, in minutul 57, cind Rohat a trimis mingea in propria poarta, dupa o centrare a lui Bundea.
Tanasa a inscris din nou pentru FC Arges in minutul 78, printr-un sut pe jos de la 17 metri, din lovitura libera.
In minutul 82, Tanase a gresit la mijlocul terenului, Griffiths a interceptat mingea, i-a pasat lui Marin care a inscris pe linga Guso primul sau gol in Divizia A, stabilind rezultatul final: 2-3.

FC Vaslui - Poli Timisoara 1-1

Poli Timisoara a deschis scorul in minutul 47, prin Sreten Stanici, care a trimis in plasa, de la opt metri lateral stinga un balon ajuns la el dupa o neintelegere intre portarul Hutan si un fundas vasluian, la o patrundere in careu a lui Mansour.
FC Vaslui a restabilit egalitatea in minutul 73, cind Ionut Badea a reluat cu capul in plasa, de la 10 metri, un balon centrat de pe partea dreapta de Sebastian Sfirlea, profitind si de lipsa de reactie a portarului Marius Popa.
Gazdele au ratat ocazia de a trece in avantaj in minutul 78, cind Bogdan Panait a ratat un penalti dictat la o interventie in careu a fundasului timisorean Emeghara asupra lui Valentin Badea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii