Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Start de retur, cu stingul

CF Braila: Botas - Bosoi, Calin, Stanciulescu, Necoara - Pascu, Costache (min. 69: Dima), Plesa, Rotaru - Neta (min. 73: Mindroasa), Lupu (min. 75: Coman).
Antrenor: Vasile Darie
Pambac: Bozamirea - Tabara (min. 82: Capra), Zavate, Bolfa, Hanca, Andries - Dodoia (min. 46: Agache), Brasoveanu, Codreanu (min. 75: Gradinaru), Menghia (min. 67: Andrusa) - Diaconu.
Antrenor: Costel Cimpeanu
Arbitri: Gelu Dimaca - Claudiu Soptelea si Cosmin Stoian, toti trei din Constanta.
Observator FRF: Bratu Cataros (Calarasi).

Brailenii au pornit cu stingul in sezonul de primavara, desi au intilnit o echipa alcatuita in pripa. Amenintata de federatie ca va fi penalizata cu 10. 000 de lei daca nu se va prezenta la Braila, Pambac a facut eforturi pentru a gasi bani sa-si legitimeze jucatorii in preziua partidei si sa faca act de prezenta la primul joc din retur. Acesta era obiectivul lui Costel Cimpeanu pentru etapa inaugurala a sezonului de primavara, in conditiile in care Pambac, in criza financiara, a lasat noua dintre titularii sai sa plece la Aerostar chiar la mijlocul saptaminii trecute.
Cert este ca in conditiile in care ar fi reusit sa marcheze un gol in primul sfert de ora, CF Braila ar fi cistigat la scor partida de simbata cu moldovenii, numai ca minunea nu s-a produs, desi gazdele au asediat careul advers pe toata perioada meciului si rezultatul a fost unul nefericit pentru braileni.
Elevii lui Darie au avut ocazii cu carul in prima repriza, numai ca nu a avut si oameni de gol. Rotaru (min. 2) a ramas singur cu portarul dupa o pasa a lui Plesa, insa nu a putut gestiona momentul, iar sase minute mai tirziu mingea a circulat pe traseul Plesa, Neta, Bosoi, ultimul a trimis mingea spre poarta lui Bozamirea, dar acesta a fost la post. A urmat faza din minutul 12, cind s-a derulat poate cea mai mare ocazie a gazdelor, Pascu trecind mingea pe linga unul dintre fundasii adversi, insa Bolfa a reusit sa o respinga de pe linia portii. Portarul oaspetilor a scos mingea de la vinclu in minutul 20, la sutul lui Pascu, iar trei minute mai tirziu, Bozamirea a avut din nou o interventie salvatoare in fata lui Rotaru. CF Braila a ramas in continuare in jumatatea adversa si intr-un interval de sase minute portarul moldovenilor a scos de doua ori mingea de sub transversala, prima data la trasorul lui Rotaru, apoi la lovitura de cap a lui Bosoi.
In prima repriza Pambac a trecut doar de citeva ori de linia de centru, insa in minutul 39 oaspetii au obtinut o lovitura libera si Bolfa a trimis mingea in transversala portii aparate de Botas.

Atacantii gazdelor nu au fost inspirati nici in repriza a doua

Neta a dat o pasa foarte buna la doua minute de la reluare, numai ca Pascu nu a ajuns la minge. Dupa alte trei minute, tot Neta a fost pe punctul de a scapa singur cu portarul advers, insa, in locul unei patrunderi frontale, atacantul gazdelor a trimis mingea in fata portii. Lupu nu a sesizat intentia colegului sau, iar Bosoi, care s-a trezit pur si simplu cu balonul la picior, a sutat in blocajul format de aparatorii oaspetilor.
In minutul 60 s-a stabilit, practic, soarta partidei. Masati de minute bune in jumatatea adversa de teren, brailenii au ratat o imensa ocazie de gol prin Neta, oaspetii au declansat un contraatac rapid, Calin si Botas s-au invitat reciproc la minge, iar Menghia a trimis mingea in poarta goala, 0-1.
Din acest moment gazdele nu au mai avut luciditate in actiuni, s-au grabit si le-au usurat in felul acesta sarcina fundasilor adversi. Pambac nu a stralucit nici in aceasta parte a meciului. Moldovenii au avut o singura ocazie, au fructificat-o si au plecat cu toate punctele la Bacau.
Pina la finalul meciului, gazdele au mai ajuns de trei ori in careul advers, numai ca Rotaru, Lupu si Calin nu au reusit sa restabileasca egalitatea si CF Braila a coborit pe locul al 14-lea, ajungind la un ingrijorator -8 in clasamentul adevarului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii