Mergi la conţinutul principal

Star s Brăila a realizat scorul etapei

În etapa a 11-a s-au consemnat rezultate normale. Star s, pentru care au marcat Marius Bosoi (min. 17), Pascu (min. 23, 26), Ghelase (min. 49, 81), Dima (min. 52, 77) şi Mureşanu (min. 57) a realizat scorul etapei, 8-0, în deplasare la Tractorul Viziru şi îşi păstrează avansul de patru puncte faţă de Dunărea Tichileşti, formaţie care s-a impus de asemenea la scor, 4-1, la Voinţa Bărăganu. Pentru echipa din Tichileşti au marcat Vrânceanu (min. 10), Tudor (min. 14, 49), şi Mazilu (min. 45), iar golul de onoare al gazdelor a fost înscris de Dimache (min. 67).
În seria a doua FC Urleasca a câştigat la scor de neprezentare în partida de pe teren propriu cu Voinţa Făurei Sat, Ciocan (min. 2, 82) şi Popescu (min. 84) au înscris pentru învingători şi a egalat-o la puncte pe Gloria Movila Miresii. Însă, cu toate că şi-a amânat partida cu AS Jirlău, echipa din Movila Miresii rămâne lideră şi după această etapă. Voinţa Şuţeşti a câştigat cu 6-1 meciul de pe teren propriu cu Spicul Râmnicelu, Serbuleţ (min. 31,33), Neacşu (min. 58,76), Bratosin (min. 77) şi Valentin Bosoi (min. 81) au înscris pentru gazde, Şerbu (min. 48) pentru oaspeţi şi rămâne pe locul al treilea.

Rezultatele înregistrate în etapa a 11-a:
Seria I
Dacia Berteşti - Siretul Vădeni 1-2
Tractorul Viziru - Star s Brăila 0-8
Spicu Zăvoaia - FC Tufeşti 1-2
Şoimii Unirea - Stanriz Stăncuţa 0-4
Tricolorul Lanurile - AS Bordei Verde 2-1
Voinţa Bărăganu - Dunărea Tichileşti 1-4
Comagrim Dudeşti - Dunărea Gropeni 3-0
Clasament: 1 Star s Brăila 31 puncte, 2 Dunărea Tichileşti 27 puncte, 3 Voinţa Bărăganul 20 puncte.
Seria a II-a
Vulturul Horia - Înfrăţirea Gemenele 6-0
Voinţa Şuţeşti - Spicu Râmnicelu 6-1
Voinţa Surdila Greci - Romgal Romanu 2-3
FC Urleasca - Voinţa Făurei Sat 3-0
Unirea Grădiştea - Victoria Deuleşti 5-1
Gloria Movila Miresii - AS Jirlău s-a amânat
Voinţa Plopu a stat
Clasament: 1 Gloria Movila Miresii 25 puncte, 2 FC Urleasca 25 puncte, 3 Voinţa Şuţeşti 21 puncte.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro