Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stancu o trece pe linie moarta si pe Niculina Moisescu

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, (PSD), sustine ca nu se teme de o posibila candidatura la sefia CJ a vicepresedintelui sau, Niculina Moisescu (PRM) si neaga ca ar fi trecut-o pe lista sa neagra, dupa ce a aflat de ambitiile acesteia. Stancu s-a declarat, ieri, amuzat de zvonurile cum ca i-ar fi retras Niculinei Moisescu din atributii si ca ar fi tras-o pe dreapta, cerindu-i sa nu mai vorbeasca in numele CJ. In plus, seful CJ a precizat ca este mult prea sigur de cistig, ca sa-si faca probleme din cauza vreunui candidat, cu atit mai putin din cauza unuia provenit dintr-un partid cu 5% audienta la electorat: "Eu candidez la functia de presedinte al Consiliului Judetean. Va fi un singur tur de scrutin, iar cel care are cel mai mare numar de voturi cistiga. Stiti cine are cel mai mare numar de voturi la Braila, da? PSD-ul, asa ca e clar cine cistiga... Nu-mi fac probleme ca nu voi cistiga, pentru ca avem programul “Fapte, nu vorbe”, vom vorbi despre ce am facut la Consiliul Judetean, despre 7-8 directii principale pe care vom merge in urmatorii ani, directii pe care le voi stabili impreuna cu colegii mei. Nu-mi este teama de doamna Moisescu. Nu am marginalizat-o, nu i-am retras din atributii, nu i-am facut nimic. Nu am dat nici o dispozitie sa-i retrag ceva, nici masina, nici telefonul, nici o atributie, toate i-au ramas. Doar ca sint eu mai implicat in viata sociala, in ultima vreme...Ce legatura are o candidatura la presedintia CJ, cu munca din Consiliu de acum? Daca ea nu s-a plins ca i-am retras ceva... Zvonuri sint multe... Daca voi credeti ca mi-e frica de un partid care are 5% si ca un candidat al acestui partid poate sa bata un candidat al PSD-ului...".
Stancu a admis insa ca a avut unele nemultumiri legate de activitatea vicepresedintelui Moisescu pe linie de comunicare cu presa, in sensul in care aceasta ar fi iesit in fata ziaristilor si s-ar fi laudat cu diverse activitati ale CJ, care nu erau meritul ei.
Precizam ca, la acest moment, in lupta pentru presedintia CJ se cunosc trei candidati: Gheorghe Bunea Stancu, Niculina Moisescu (PRM) si Ion Sterian (PNL).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii