Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Stancu a devenit Vanghelie care este al Brailei"

Presedintele PD Braila, deputatul Horia Vasioiu, este nemultumit de faptul ca presedintele Consiliului Judetean, pesedistul Gheorghe Bunea Stancu, il tot asociaza cu vicele CJ, Gheorghe Chiru. Vasioiu crede ca Stancu incepe sa semene din ce in ce mai mult cu colegul sau de partid, primarul de sector Marian Vanghelie, si asta in detrimentul brailenilor: "M-a intristat modul in care a facut afirmatiile vizavi de persoana mea, eu nu am absolut nimic nici cu el, nici cu o alta persoana din CJ, si ma refer la Gheorghe Chiru. Prin actiunile pe care le desfasoara, Stancu nu face altceva decit sa devina un Vanghelie al Brailei, si nu stiu daca Braila avea nevoie de asa ceva. Dar asta-i parerea mea, Stancu a devenit un fel de Vanghelie al Brailei. Vanghelie care este. Nu ma refer la performantele lui intelectuale, ma refer la performantele lui, si la comportamentul lui, in general".
Presedintele Stancu este de parere ca Vasioiu ar trebui sa se ocupe mai mult de problemele sale, atit ca partid, dar si ca familie si mai putin de ce fac altii. El se considera jignit de aceasta asemanare si crede ca nu aduce nici pe departe a Vanghelie: "Probabil ca nu sintem de aceeasi categorie si nici de acelasi nivel intelectual. El face ce face in Bucuresti, eu imi vad de treaba mea, la Braila, si cred ca am facut ceva pentru judetul asta, cit am fost presedinte al Consiliului Judetean. Ei se tot ocupa de mine si ma ataca, pe diverse chestiuni, in loc sa faca ceva pentru Braila. Eu cred ca Vasioiu are destule probleme de rezolvarea carora ar trebui sa fie preocupat, ca sa mai aiba timp sa se lege de altii. De cind au fost alesi, el si ai lui nu au facut decit scandal si circ, nu au facut nimic concret, pentru Braila, desi sint la putere, si la promisiuni electorale nu i-a intrecut nimeni".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii