Mergi la conţinutul principal

Stagiu comun de pregătire la box: România - Republica Moldova

Începând de luni dimineaţă sportivii de la Centrele Olimpice de box pentru juniori şi tineret de la Brăila şi Reşiţa se pregătesc sub îndrumarea antrenorului federal, Valentin Vrânceanu. Juniorii fac ultimele retuşuri înaintea Campionatului Mondial, cei de la tineret se antrenează în vederea Cupei României, competiţie care va avea loc luna viitoare. De luni după-amiază, cu românii se antrenează şi componenţii loturilor Republicii Moldova.
"Punem accentul pe pregătirea fizică specifică şi încercăm totodată să corectăm mişcările greşite. Vin competiţii importante, juniorii vor participa la mondiale, cei de la tineret vor boxa mai întâi la "Cupa Dunării", un turneu internaţional care va avea loc la Tulcea sau la Sulina, apoi vor merge la Cupa României de la Hunedoara", a explicat Valentin Vrânceanu, antrenorul coordonator al lotului naţional de tineret.
Sursa citată a vorbit apoi despre întâlnirea internaţională amicală de box România - Republica Moldova.
"La finalul acestei săptămâni vor avea loc trei gale internaţionale, România - Republica Moldova, două la sediul Clubului Sportiv Municipal Brăila, vineri şi sâmbătă dimineaţă, cea de-a treia, sâmbătă după-amiază, la Sala Polivalentă. Acum pugiliştii noştri vor avea ocazia să boxeze în compania unor sportivi valoroşi din ţara vecină, medaliaţi la europene şi la Jocurile Olimpice. Să capete experienţă. Elita, din care vor face parte fraţii Arădoaie, Andreiana, Piţa, Vişan şi Jitaru vor boxa la Sala Polivalentă. Vor fi meciuri foarte tari, pe placul iubitorilor de box din Brăila", a mai spus Vrânceanu.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro