Mergi la conţinutul principal

Schimbare a reprezentanților partidelor din BEM, după apariția cazurilor COVID

* după apariția unor cazuri confirmate de COVID-19 în cadrul Biroului Electoral de Cicumscripție nr.1 Municipiul Brăila (BEM), la recomandarea Biroului Electoral Județean, partidele și-au schimbat reprezentanții * de asemenea, așa cum am anunțat, Tribunalul Brăila l-a desemnat președinte al BEM Brăila pe jud. Vasile Viorel - Președintele Tribunalului Brăila și locțiitor al acestuia pe jud. Daniela Vicol - Viceprședinte al Tribunalului Brăila

 

Biroul Electoral Municipal (BEM) Brăila are o nouă componență, încropită de urgență, după apariția unor cazuri de COVID-19 în varianta inițială. Biroul Electoral Județean (BEJ) a anunțat că în contextul situației epidemiologice, s-a luat decizia înlocuirii președintelui și locțiitorului Biroului Electoral de Circumscripție nr. 1 Municipiul Brăila. Astfel, Tribunalul Brăila l-a desemnat președinte al BEM pe jud. Vasile Viorel (Președintele Tribunalului Brăila) și locțiitor al acestuia pe jud. Daniela Vicol (Vicepreședinte al Tribunalului Brăila). De asemenea, partidele au primit recomandarea de a-și schimba membrii din cadrul BEM, lucru care s-a și întâmplat.

Precizăm că Prefectura Brăila a publicat pe site-ul propriu o hotărâre a BEJ, luată astăzi, privind aprobarea propunerilor venite din partea partidelor care au înțeles să își schimbe reprezentanții.

Astfel, potrivit hotărârii: PNL a solicitat înlocuirea reprezentanului anterior din BEM cu Viorel Gerard Jipa, Comunitatea Rușilor Lipoveni l-a înlocuit pe Valentin Barisov cu Adrian Oprea; Pro România a propus în locul lui Andrei Moraru pe Ionela Constanța Gâgâlice; ALDE - pe Andreea Șerbu în locul Iulianei Balaban; PSD - a înlocuit-o pe Meluța Drăguț cu Daniel Negoițiă; PMP - l-a înlocuit pe Gabriel Râmniceanu cu Margareta Neacșu; Uniunea Democrată Maghiară din România a înlocuit-o pe Claudia Patricia Pîrlog cu Ramona - Diana Duminica; PPUSL l-a înlocuit pe Viorel Cloșcă cu Iulia Parlațeanu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro