Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SRI, inCURCA lume

Tura asta a fost mai groasa vrajeala aviara. Cica s-au descoperit vreo 22 de focare, mai ales in centrul tarii. Niste patroni de prin Codlea au si fost arestati, ceea ce este un lucru bun pentru ei, avind in vedere ca la pirnaie se da mai rar spre deloc ciorba de gaina. Acolo cica primesti doar morcov tinar, asta daca nu esti atent la dusuri. Ziceam ca balamucul cu criza aviara s-a acutizat in ultimele zile. Pina si Basescu s-a lepadat de durerile de sale si l-a convocat pe ditamai directorul SRI sa afle cine, ce, unde, cind, cum si de ce a atentat la siguranta noastra nationala. In spionii SRI si, in special, in Radu Timofte nu trebuie insa sa ai incredere nici cind iti dau DARuri. Si asta pentru ca, nu stiu daca ati observat, mai toate rapoartele SRI incep cu "dar" si continua cu "insa", adica dau in vileag o groaza de informatii, DAR nu spun nimic.
Il priveam asa, detasat, pe Radu Timofte de la SRI. Iar el parea si mai detasat decit mine. Pe mine inteleg sa ma doara la basca de gainatul gainilor, dar pe Timofte? Pai sa nu stie el sa ne spuna daca de vina au fost puii de curca sau de gaina? Dar oare erau intr-adevar bolnavi sau doar anemici, sleiti de puteri din cauza drumului din Slovacia ori Ungaria pina la noi in vama? Va dati seama bai, consumatorilor de pastrama de piept de pui, in ce hal am ajuns daca seful spionilor este mai prost informat decit vecinul meu de scara care toata ziulica joaca sah in fata blocului, in asteptarea pensiei de mizerie?
Acum aud ca au sarit unii sa se ingrijoreze ca toata panarama asta aviara s-ar putea sa ne coste integrarea in UE. Nu m-ar mira sa aud ca agenturili straini ne-au expediat virsul cu confirmare de primire, iar sigurantei nationale i s-a ars becul de siguranta. N-are, ma, nimeni nimic cu noi. Europenii vor sa intram in UE mai mult decit ne dorim noi. Au nevoie si de alti fraieri carora sa le navaleasca pietele de desfacere, sa scape de masinile SH, sa ne trimita rebuturile lor de haine, iar noi sa le luam pe toate de bune. Credeti ca e vreunul nebun sa stea la ceas de seara sa urzeasca planuri diabolice pentru a rade toate gainile de pe fata pamintului romanesc? Bai nene, au ei treburi mult mai importante, au de dus razboaie economice, se bat pentru petrol, banci si alte bombe nucleare. Daca europenii ar fi avut intr-adevar ceva cu noi si ar fi vrut sa-si faca un bine, apai nu ne trimiteau H5N1, ci un virus care sa-i termine pe toti romanii puturosi. Caci nu gainile noastre le vor crea probleme in UE-ul lor, ci lenea pe care o aparam chiar cu pretul vietii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii