Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spulberat cu masina, de o politista

O femeie de 42 de ani, agent la Politia de Frontiera Galati, care gonea, luni seara, un "Opel Vectra" prin comuna Sutesti, a scapat bolidul de sub control, a tisnit de pe sosea si a spulberat un pensionar, apoi a doborit gardul unei gospodarii si s-a infipt in peretele unei case.
"Violeta L., angajata la Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Galati, incepind cu data de 20 decembrie 2005, se deplasa, in jurul orei 18.15, cu autoturismul nr. GL-60-LMV, pe Drumul National 22. La km 37, in localitatea Sutesti, din cauza neadaptarii vitezei a derapat, a parasit carosabilul si l-a acrosat pe Paraschiv M., 69 ani, aflat linga sosea, accidentindu-l mortal", ne-au precizat surse din cadrul Politiei Rutiere.
Dupa ce l-a facut zob pe pensionar, politista a continuat sa mature totul in cale cu "Opel"-ul, a imprastiat gardul gospodariei lui Ionel M., a trecut prin curtea acestuia si s-a oprit abia in peretele casei Georgetei A. Soferita a fost condusa la spital, pentru a i se recolta probe de singe pentru stabilirea alcoolemiei si i s-a intocmit dosar de cercetare penala.




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii