Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportivii de la clubul "Valentina Dance" au facut un super spectacol * la final, toti dansatorii au primit cadouri, iar grupa de performanta, in plus, medalii si diplome

Asa cum si-a obisnuit sportivii inca de la infiintarea sa, la fiecare sfirsit de an, conducatorii clubului "Valentina Dance" au organizat un spectacol festiv care a dat ocazia parintilor, rudelor si iubitorilor dansului sportiv sa-i urmareasca la lucru pe cei care au obtinut rezultate deosebite pe plan national si international, dar si pe cei care fac primii pasi in tainele dansului sportiv, sovaielnici, dar plini de farmecul inocentei. Pe de alta parte a fost un prilej pentru conducatorii clubului sa-i recompenseze cu daruri, ca un Mos Craciun, pe totii componentii clubului pentru activitatea din anul ce se va incheia in curind.
Spectacolul a fost deschis de catre Loredana Dinca si George Dinu, o pereche de clasa C, cu multa experienta si rezultate foarte bune in concursurile din acest an, cu toate ca este o pereche nou constituita, care a dansat vals lent si tango.
A intrat apoi in scena grupa "Piticii", formata din cei mai mici sportivi ai clubului, dar care s-au descurcat foarte bine pe muzica unui vals vienez.
Pe masura ce spectacolul avansa in programul propus pe scena au inceput sa apara si alti dansatori ai grupei de performanta, precum Oana Mocanu - Alexandru Grecu, clasa D, Iulia Dumitrescu - Alin Gheorghe, clasa E, categoria de virsta 10-11 ani, sectiunea Latino, Veronica Neculai - Daniel Nechita, clasa C.
Dupa o aparitie la mijlocul spectacolului, plina de pasiune si senzualitate, cu o coregrafie deosebita, perechea reprezentativa a clubului, Valentina Dobrila - Florin Vasiliev a dat un recital de paso doble si jive, moment prelungit de antrenorul Dan Tepuru, cel care s-a ocupat de fondul muzical al spectacolului, pentru a oferi spectatorilor mai multe clipe de bucurie a ritmului, gratiei si pasiunii tineresti exuberante ale unor adevarati profesionisti.

Perechile Valentina Dobrila - Florin Vasiliev si Veronica Neculai - Daniel Nechita au obtinut cele mai bune rezultate in competitiile internationale

Spectacolul s-a incheiat cu festivitatea de premiere, oficiata de vicepresedinta clubului, Didina Dobrila care a tinut sa precizeze ca rezultatele din acest an au fost net superioare anului 2004, sportivii clubului participind la 10 concursuri nationale si 3 internationale la care, pe linga experienta competitionala au cistigat puncte si ca urmare a promovarii in clase superioare, calificari in finale si locuri pe podium.
La Belgrad, Oana Mocanu si Alexandru Grecu au ocupat locul V, la Open Basic Latino, categoria de virsta 10-11 ani, pozitie ocupata si de perechea Loredana Dinca - George Dinu, la categoria 19-35 ani.
Cele mai bune rezultate au fost obtinute la Belgrad de perechile Valentina Dobrila - Florin Vasiliev si Veronica Neculai - Daniel Nechita, ambele la basic latino, care au reusit sa se claseze pe locul intii la categoriile de virsta 19-35 ani si, respectiv, 16-18 ani.
Ei au mai fost prezenti la competitiile de la Russe, in Bulgaria si la openul de la Stuttgart.
Pe plan national, clubul a obtinut succese cu sportivii sai, in 22 de finale, cele mai bune rezultate fiind urmatoarele: 5 locuri intii, 1 loc doi, 2 locuri trei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii