Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportivii de la Atlas s-au remarcat la "Cupa Anatol Popa"

In ultima zi a lunii septembrie, la Calarasi s-a desfasurat o competitie de culturism, care, ca valoare si ca numar de participanti s-a ridicat la nivelul Campionatelor Nationale. Poate ca si premiile puse la bataie de organizatori, care au constat atit in bani cit si in suplimente nutritive, au reprezentat un stimulent pentru elita culturismului national, astfel ca, simbata trecuta, in jur de 90 de concurenti s-au prezentat la startul "Cupei Anatol Popa".
La editia din acest an, reprezentantii clubului Atlas au avut o evolutie foarte buna, toti reusind clasari intre primii sase pe categorii de virsta.
Cel mai valoros rezultat l-a obtinut Valentin Stanciu, sportivul pregatit de multiplul campion national Vasile Craciun, reusind sa cistige locul intii la categoria a90 kg grupa valorica la care colegul sau Giorgian Iorga s-a clasat pe pozitia a sasea. Tot la juniori, Valentin Ariciu a ocupat pozitia secunda in cadrul categoriei 65 kg, iar Alex Andrei a incheiat competitia pe locul al patrulea la categoria 75 kg.
La seniori, sportivii clubului Atlas au obtinut un loc trei prin Marius Ion la categoria 70 kg si un loc cinci prin Ionut Novac la categoria 90 kg.
"A fost un concurs foarte puternic de aceea consider ca rezultatele noastre au fost foarte bune, tinind cont de faptul ca toti sportivii nostri au ocupat locuri intre primii sase la fiecare categorie. In afara de ocupantii podiumului, o prestatie foarte buna a avut-o Alex Andrei, sportiv aflat la primul concurs de o asemenea anvergura. Sper ca in sezonul urmator toti reprezentantii nostri sa se confirme si in competitiile nationale si sa intre in vizorul loturilor nationale" a declarat Vasile Craciun, sportivul cu cel mai bogat palmares din culturismul brailean.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii