Mergi la conţinutul principal

Sport si muzica la "Holiday Park"

Consiliul Local al Tinerilor a organizat, in perioada 23-24 iunie 2007, a doua editie a cupei CLT la baschet/ street-ball. La competitia din cadrul “ Holiday park” s-au inscris 14 echipe alcatuite din liceeni, studenti si tineri. Acestia au fost impartiti in 3 grupe.
Pe parcursul a doua zile tinerii au indurat atit ploaia, cit si canicula. De neinvins a fost echipa alcatuita din Ciprian Anghene si Dragos Tudor, elevi ai Liceului de Arta "Hariclea Darclee", iar pe locul II cu doar doua infringeri s-a situat echipa CLT. Locul trei a fost ocupat de echipa formata din Bogdan Ionescu si Eugen Tanase. "Disputele aprinse si dorinta altor echipe de a participa ne-au determinat sa luam hotarirea ca in fiecare simbata, incepind cu ora 17.00, sa organizam competitii asemanatoare, iar la finalul vacantei sa inminam cupa de baschet/street-ball CLT 2007. La sfirsitul saptaminii trecute cistigatorii au primit diplome si premii in obiecte. Tuturor participantilor le-am oferit bauturi racoritoare. De asemenea efortul acestora a fost rasplatit si cu organizarea unui inedit concurs de Karaoke. In cele doua zile, zeci de tineri si-au demonstrat calitatile vocale pina seara tirziu. Cei mai aplaudati au primit suc si chipsuri", ne-a declarat Dumitru Girbacea, presedinte al CLT.
Brailenii dornici de baschet sau karaoke se pot inscrie la competitii la numerele de telefon: 0239.612791, 0722/434489, 0747/358893, la e mail clt_br@yahoo.com sau direct la "Holiday park". Reamintim ca "Holiday park" este un proiect al Consiliului Local al Tinerilor sustinut de Primaria Braila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu