Mergi la conţinutul principal

Sport Plus organizează un turneu de minivolei la Brăila

Ultimul turneu al grupei B la minivolei băieţi are loc astăzi şi mâine în sala de sport a liceului Edmond Nicolau şi reuneşte la start patru formaţii, CSS Buzău, CSS Galaţi, Arcada Galaţi şi Sport Plus Brăila, organizatoarea competiţiei.
Sâmbătă sunt programate două reuniuni, una dimineaţă, de la ora 9.00 până la 12.30, cea de-a doua după-amiază de la ora 16.00 la 19.30 iar duminică se defăşoară ultima reuniune de la ora 09.30 la 12.30.
Înaintea turneului de la Brăila, CSS Buzău are maximum de puncte şi este deja calificată la turneul semifinal iar Sport Plus ocupă poziţia a doua cu 17 puncte. Pe locul al treilea se află CSS Galaţi cu 11 puncte.
"Putem spune că şi noi suntem deja calificaţi pentru turneul semifinal dar oricum, pentru liniştea noastră trebuie să mai obţinem patru puncte şi cu siguranţă, ne vom îndeplini obiectivul. Dealtfel noi ne vom depune candidatura la organizarea turneului semifinal. Sper ca la această competiţie să vină cât mai mulţi spectatori şi ne-am bucura dacă printre aceştia vor fi şi copii care doresc să practice voleiul pe viitor", a declarat Costi Baciu, preşedintele clubului Sport Plus.

La turneul de la Brăila lotul echipei CS Sport Plus este format din
următorii jucători: Liviu Gologăneanu, Darius Şogor, Valentin
Grădinaru, Eric Bounegru, Andrei Toader, Răzvan Manoliu, Ştefan
Creţu, Valentin Bădin, Mihail Ignatov, Georgian Cornea.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro