Mergi la conţinutul principal

Spitalul Județean scoate la concurs postul de director medical

• până acum, postul a fost ocupat interimar de medicul Constantin Popazu • concursul constă în trei probe: probă scrisă, susținerea proiectului de specialitate și interviu

 

Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Brăila caută un nou director medical! Unitatea spitalicească a demarat un concurs, iar potrivit anunțului, medicii care vor să participe trebuie să îndeplinească următoarele criterii: absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea medicină; sunt confirmați cel puțin medic specialist; au minimum cinci ani vechime în specialitatea respectivă.

Candidații vor avea de susținut trei probe: lucrare scrisă de verificare a cunoștințelor din bibliografie; susținerea proiectului de specialitate pe o temă din domeniul de activitate al postului; interviul de selecție. Toate cele trei probe se vor desfășura într-o singură zi, pe 16 martie. În aceeași zi se vor afișa și rezultatele. Candidații pot contesta rezultatele la fiecare probă, iar după soluționarea contestațiilor, rezultatele finale se vor afișa pe 20 martie. Nota minimă de promovare a fiecărei probe de evaluare este 6, iar media finală trebuie să fie cel puțin 7.

Înscrierile se fac până pe 8 martie, la sediul Spitalului Județean din Șoseaua Buzăului nr. 2. Postul de director interimar este pe perioadă determinată, mandatul având o durată de patru ani.

Precizăm că în ultimii doi ani funcția a fost deținută interimar de dr. Dragoș Voicu (medic chirurg), iar din vara anului trecut de dr. Constantin Popazu (medic chirurg).

Ultimul concurs pentru un mandat în echipa de conducere a Spitalului Județean a fost organizat în august 2022, pentru postul de director de îngrijiri, câștigat pentru a treia oară de Dorina Dobre (asistent medical principal), care a fost și singurul candidat înscris. Managerul unității spitalicești, dr. Delia Râșnoveanu, a susținut concursul și a câștigat al doilea mandat în martie 2021. Râșnoveanu a avut-o contracandidată pe dr. Alina Neacșu.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro