Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spicul Zavoaia si Infratirea Gemenele sint performerele etapei a doua judetene

La mijlocul acestei saptamini, s-a desfasurat cea de-a doua etapa judeteana a Cupei Romaniei la fotbal.
In aceasta faza s-au disputat opt meciuri, in care au fost angrenate si patru echipe din Divizia D. Doua dintre ele, Victoria Cazasu si Vointa Gaiseanca, au parasit competitia, ele fiind invinse de Infratirea gemenele si respectiv Spicul Zavoaia.
Partida de la Zavoaia a fost echilibrata si spectaculoasa. Gazdele nu au putut alinia patru titulari, printre acestia numarindu-se si portarii, in timp ce Vointa Gaiseanca s-a prezentat cu o echipa mult intinerita fata de cea pe care o aliniaza in campionatul Diviziei D.
Cu toate ca a avut trei - patru ocazii mari de a deschide scorul, echipa pregatita de G. Ciunae a marcat abia in minutul 43, prin Marius Oprea. In minutul 57, Fanel Ciunae a marcat un gol extrem de spectaculos, la capatul unei actiuni personale si a inclinat definitiv balanta in favoarea echipei din Zavoaia.
In partea secunda s-a jucat pe contre. George Cioaca a executat impecabil o lovitura libera si doar sansa l-a salvat pe portarul din Gaiseanca, iar Radu Ghinga, introdus in aceasta parte a meciului, a ratat de asemenea doua mari ocazii de a inscrie, ambele de la 6 metri, in timp ce oaspetii au ratat la rindul lor prin Laurentiu Vasii.
Celelalte doua divizionare D, Viitorul Ianca si Comagrim Dudesti, au reusit sa acceada in etapa a treia, prima izbutind chiar un scor categoric, 6-1, in disputa cu Steaua Perisoru.

Rezultatele inregistrate in Cupa Romaniei:
AS Jirlau - Viitorul Galbenu 3-1
Infratirea Gemenele - Victoria Cazasu 3-0
Vointa Baraganu - Comagrim Dudesti 1-2
Dunarea Tichilesti - Recolta Tufesti 4-7
Amicii Chiscani - Vointa Plopu 4-2
Spicul Zavoaia - Vointa Gaiseanca 2-0
Viitorul Ianca - Steaua Perisoru 6-1
Rompas Vadeni - Romgal Romanu 3-0
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii