Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Speranta a tinut pasul cu Vulturii numai o repriza

Asa cum se anticipa, Amicii Boys a avut o evolutie foarte buna in partida inaugurala a etapei a opta. Oaspetii au deschis scorul in minutul 4, dar pina la pauza nu au mai reusit sa inscrie decit o singura data, prin Viorel Coceanu.
In repriza a doua, Amicii au punctat de cinci ori, prin Marius Cojocaru, autorul unei triple, Leonard Nistor si Ionel Bratosin, acesta din urma reusind sa inchida tabela cu 22 de secunde inainte de fluierul final.
Sporting a reusit golul de onoare abia in minutul 29, prin Aurelian Lipan.
Tot fara istoric a fost si intilnirea dintre ocupanta locului secund in clasament, FC Urleasca si Sportul, partida in care formatia gazda a inscris cite patru goluri in fiecare repriza.
Diferenta ar fi putut fi mult mai mare daca formatia din Chercea nu ar fi beneficiat de evolutia excelenta a portarului Marian Stergarel care a avut interventii sigure si de efect, el fiind practic omul care a limitat proportiile scorului.
FC Urleasca a deschis scorul in primul minut de joc, prin Stefanita, dupa care jocul s-a echilibrat si abia dupa 12 minute Pirliteanu a reusit desprinderea la 2-0.
Apostol si Nita au semnat celelalte doua goluri ale gazdelor in prima parte a meciului, iar in repriza secunda, in afara de fostul jucator al Universitatii "Constantin Brincoveanu", Pirliteanu, pentru invingatori au mai inscris Ribita, de doua ori, si Munteanu. Atuul formatiei gazda a fost acela ca a avut prezenti un numar dublu de jucatori in comparatie cu Sportul care a venit cu doar 6 fotbalisti.
La fel de clar s-a impus si Monolit, simbata, in partida cu Blazer, 10-3, desi cele doua formatii se aflau inaintea partidei la polii opusi ai clasamentului, prima se afla pe ultimul loc in clasament, in timp ce Blazer ocupa locul al treilea. In urma acestui succes, Monolit a predat "lanterna" formatiei nou inscrise in campionat, "Carul cu bere".

Lidera nu da nici o sansa adversarelor sale

Ca de obicei, toate formatiile care au de infruntat lidera incearca imposibilul pentru a realiza o surpriza. Acelasi lucru s-a intimplat si cu Speranta Hipodrom, numai ca aceasta doar in prima repriza a dat o replica pe masura valorii adversarei sale. Lidera a condus cu 6-1 insa formatia din Hipodrom a reusit, cu doua minute inainte de finalul primei reprize, sa se apropie la doar un gol diferenta, min. 18: 6-5.
In partea a doua, beneficiind de un lot in care rezervele sint la nivelul titularilor, Vulturii au reusit sa se impuna la un scor categoric. Cele mai multe goluri ale invingatorilor au fost marcate de B. Daniel 5, Vioreanu 3, D. Nistor 2, in timp ce de la Speranta cei mai buni marcatori au fost Voicila si Saghin, ambii cu cite doua goluri.
Considerat cel mai echilibrat meci de vineri, partida dintre Prod Romario si Forta a fost cistigata de formatia gazda, cu categoricul scor de 9-2. Echipa lui Marcel Adascalului a beneficiat de doi jucatori in verva mare de gol, Nicu Jica si Viorel Hurdui care au marcat 5 si, respectiv, 3 goluri, astfel ca Prod Romario se afla in acest moment la doar un punct de podium, ea avind chiar un golaveraj mult mai bun decit Amicii si Blazer, formatii care se afla inaintea sa.
La capatul unei partide echilibrate, "Carul cu bere" a invins la limita, 4-3 echipa aflata inaintea acestei runde pe locul al optulea, Akcent.

Sporting - Amicii Boys 1-7
Vulturii Mogador - Speranta Hipodrom 15-9
FC Urleasca - Sportul Chercea 8-0
Prod Romario - Forta 9-2
Monolit - Blazer 10-3
Akcent - "Carul cu bere" 3-4

Dupa aceasta etapa clasamentul se prezinta astfel:

1 Vulturii Mogador 8 8 0 0 109-38 24
2 FC Urleasca 8 6 1 1 42-15 19
3 Blazer 8 5 1 2 51-41 16
4 Amicii Boys 8 5 1 2 40-34 16
5 Prod Romario 8 5 0 3 59-41 15
6 Speranta Hipodrom 8 3 1 4 57-60 10
7 Akcent 8 3 0 5 44-50 9
8 Forta 8 3 0 5 42-50 9
9 Sporting 8 2 0 6 25-53 6
10 Sportul Chercea 8 2 0 6 32-58 6
11 Monolit 8 2 0 6 39-68 6
12 "Carul cu bere 8 2 0 6 29-61 6"
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii