Mergi la conţinutul principal

"Sper ca fiecare concurent sa simta gustul victoriei cinstite, sa aprecieze fair -play-ul si daca face acest lucru in sport, il va face si in viata"

In aceasta seara la sediul clubului Lorento Gym incep intrecerile din cadrul "Cupei tinerilor musculosi", o competitie la care participa in jur de 20 de sportivi la primele doua probe si 12 la ultima runda, "cel mai bun fizic".
Despre acest inedit concurs din Braila presedintele gruparii organizatoare, Liviu Fratila, multumit ca a reusit sa obtina sprijinul financiar necesar, declara: "Ideea a pornit de la o oportunitate de finantare a Directiei pentru Sport a judetului. Initial eu am vrut sa organizez cea de-a doua editie la skandenberg insa forul brailean ne-a informat ca ne poate sustine financiar numai in cadrul programelor lor de finantare. Si atunci, in cadrul programului "Sportul pentru toti" exista o varianta. Au licitat trei cluburi si eu am obtinut cea mai mare parte a banilor, 25 de milioane lei vechi, deoarece in cadrul cupei pe care o organizam sint trei concursuri."
Primele doua probe, la care s-au inscris cite 20 de sportivi, se vor derula la sediul clubului, vineri de la ora 19.00 si simbata de la ora 11.00. Prima dintre ele se aseamana cu skandenberg-ul si aici se va merge pe principiul dublei eliminari insa nu vor fi respectate regulile stricte ale acestei discipline. La cea de-a doua proba testele vor consta in exercitii specifice antrenamentelor de culturism. La aceste prime doua runde, "Brat de fier" si probe de forta, primii zece clasati din fiecare proba vor fi premiati cu cite 600.000 lei vechi, dar si cu diplome, cupe, suplimente nutritive si abonamente la sala de forta.
Ultimul concurs din cadrul Cupei "Lorento Gym" se va desfasura duminica, de la ora 16.00, pe scena de pe esplanada si la el vor participa in jur de 12 membri ai clubului. La aceasta din urma confruntare vor fi doua probe, o runda cu pozitii obligatorii din culturism si una post down, in care fiecare concurent isi va etala musculatura. Fiind exercitii mult mai dificile, primii zece concurenti vor fi recompensati cu cite 900.000 mii lei vechi, restul premiilor fiind identice cu cele de la celelalte doua concursuri.
Juriul la aceasta ultima proba va fi alcatuit din reprezentante ale sexului frumos insa seful juriului va fi campionul national de juniori la culturism, Dragos Cojocaru si la final el va sustine o demonstratie de culturism.
"Scopul meu este acela de a motiva sportivii care frecventeaza acest club, sa dezvolt la ei spiritul de competitie si nu in ultimul rind sa atrag si alti tineri care sa practice sporturile de forta. Sper ca fiecare sa simta gustul victoriei cinstite, fara dopaj, sa aprecieze fair -play-ul si daca face acest lucru in sport, il va face si in viata. Vreau sa-i fac sa inteleaga pe toti ca invingator este oricine in stare sa dea ce-i mai bun din el, iar aceasta este un act de curaj si o victorie in sine" a mai adaugat Liviu Fratila, presedintele clubului "Lorento Gym".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro