Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spectacolul circului "Eurostar Safari", salvat de animalele sale

Miercuri seara, circul "Eurostar Safari" a tinut prima sa reprezentatie in fata brailenilor pasionati de acest gen de spectacole. Zeci de copii, cu parinti sau bunici, au umplut sala si au asteptat nerabdatori sa vada animalele aduse de pe 5 continente si reprezentatiile artistilor. Desi a durat aproximativ 2 ore, spectacolul nu i-a lasat cu gura cascata pe braileni si asta pentru ca numerele nu au fost chiar deosebite.
Desi aveau animale numeroase, de care se puteau folosi ca sa puna in scena reprezentatii interesante, doar doi artisti au profitat de acest lucru si au inclus in numerele lor dresuri de animale. In rest, citeva acrobatii si numere comice destul de lungi si plictisitoare, care se adresau mai mult parintilor decit copiilor. Interesante ni s-au parut reprezentatia unui artist din Mexic, care a pus in scena un numar cu cutite si sabii si al unor unguroaice, care au dansat cu serpi anaconda la git. Nu stim cit le-a luat sa-i imblinzeasca, dar cert este ca brailenii s-au putut poza cu ei, in pauza spectacolului. Salvarea a venit aproape de final, cind au intrat in scena animalele: trei maimute si doua zebre din Africa, doua camile din indepartatul Orient, un cangur din Austria, doua lame din America de Sud, cinci serpi anaconda din Amazon, trei dintre cei mai mici ponei din Europa (unul de numai 72 de centimetri), un mustang american si un bivol. Nu am uitat nici numeroasele intreruperi ale coloanei sonore, momente in care artistii parca nu mai aveau nici un farmec, penele de curent, care s-au datorat probabil ploii si chiar apa, care picura din toate partile.
Circul va sta la Braila pina duminica si va mai sustine spectacole astazi, cu incepere de la ora 19.00 si simbata si duminica, de la ora 16.00 si 19.00. Pretul unui bilet este de 12 RON pentru copii, 15 RON pentru adulti si 20 RON la loja.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii