Mergi la conţinutul principal

Spectacol la Palatul “Lyra”, dedicat copiilor cu autism

pe 2 aprilie, elevii Şcolii Populare “Vespasian Lungu”, trupa de dans “Shining Star” şi copiii Asociaţiei “S.O.S. Autism” Brăila vor organiza un spectacol de muzică şi dans dedicat  Zilei Internaţionale a Conştientizării Autismului

 

Pe 2 aprilie, la ora 16:30, Palatul Lyra va fi gazda unui eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Conştientizării Autismului.

“Noi, Asociaţia S.O.S Autism Brăila, Asociaţia Speranţa, Organizaţia TREBUIE!, Asociaţia Art Terapie.Ces.Au, Centrul de zi Floricica, suntem vocea copiilor cu autism din oraşul nostru şi vrem să ne facem auziţi printr-un spectacol de muzică şi dans susţinut de elevii şcolii Populare de Arte şi Meserii «Vespasian Lungu», Trupa de dans «Shining Star» şi nu în ultimul rând, cu un moment special al copiilor din cadrul asociaţiei. Vă invităm să fiţi alături de noi în lupta noastră de conştientizare a autismului la nivel comunitar”, se arată într-un comunicat de presă.

Data de 2 aprilie marchează Ziua Internaţională a Conştientizării Autismului stabilită de către Organizaţia Naţiunilor Unite cu 10 ani în urmă. Autismul este o tulburare de dezvoltare considerată drept una dintre cele mai severe tulburări neuropsihiatrice ale copilăriei.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro