Skip to main content

Spectacol inedit pe Dunare

Luni, seara, pe esplanada, a fost organizat un spectacol sustinut de artistul austriac Hubert von Goisern. Desi a fost anuntat la ora 20.00, evenimentul a inceput abia dupa o ora cu concertul Loredanei Groza. Artista a incercat sa anime atmosfera, insa caldura extrema din aceste zile i-a fost impotriva. Cele citeva sute de oameni aflati pe faleza nu prea aveau chef de aplauze, de dansat si de ridicat miinile, mai ales ca asteptasera deja o ora. Loredana Groza si-a facut aparitia intr-o rochie din voal, cu un corsaj negru, care s-a transformat ulterior intr-o rochie foarte scurta neagra cu accesorii aurii. In timpul primelor trei melodii a purtat si ochelari de soare, dupa care a renuntat la ei.
Concertul sau a inceput cu binecunoscuta melodie "Buna seara, iubito!", intr-o noua formula, dupa care a cintat melodii recunoscute de public precum: "Ridica-ma la cer", "O fata singura-n noapte", "Cine te crezi?", "Copiii sirenelor" sau "Suflet de vinzare". Concertul a continuat cu prelucrari folclorice: "Sanie cu zurgalai", "Mi-am pus busuioc in par", "Cine iubeste si lasa", "Geamparale", "Le, le", "Ileana, Ileana". In timpul concertului sau a cintat impreuna cu ea si Hubert von Goisern o melodie spaniola. Dupa concertul sau, a urmat cel al artistului austriac von Goisern. Muzica acestuia a impresionat asistenta care a aplaudat ceva mai cu viata. Brailenii au putut asculta combinatii interesante de ritmuri africane, irlandeze cu influente rock, melodii austriece folclorice sau chiar jazz.
Odata cu concertul, pe esplanada s-a derulat si o actiune de stringere de semnaturi care urmareste sa impiedice realizarea unui proiect de indiguire a Dunarii pe tot parcursul ei si transformarea ei intr-un simplu coridor de transport. Actiunea realizata de membri ai fundatiei "Pentru o planeta vie", s-a desfasurat sub sloganul "Adaptati navele la cerintele fluviului, nu fluviul la cerintele navelor".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu