Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spectacol de Martisor pentru detinute

Ieri, 1 Martie le-a surprins plingind pe cele 15 detinute aflate in custodia Penitenciarului de Maxima Siguranta Braila: cadrele au organizat pentru ele un concert de muzica folk sustinut de sase fetite si instructorul lor din cadrul Grupului "Generatii" de la Casa braileana de Cultura. Fetitele au cintat dumnezeieste, iar melodiile s-au mulat atit de bine pe situatia detinutelor, incit acestea din urma au izbucnit in plins. Vocile cristaline ale copilelor, versurile despre mama, familie si casa le-au emotionat pe femeile detinute pina la lacrimi. Daca la inceput, acestea si-au sters pe furis lacrimile, intinzindu-si machiajul, spre finalul concertului, detinutele au plins in hohote, stirnind uimirea fetelor din grupul folk. Altminteri, unele versuri nu i-au lasat reci nici pe gardienii si cadrele de penitenciar.
Dupa concert, detinutele au primit martisoare si felicitari confectionate chiar de catre detinuti, precum si citeva dulciuri. Redactorii nostri au participat si ei la bucuria detinutelor de a primi daruri, oferindu-le acestora martisoare utile: plicuri, pixuri si hirtie de scris.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii