Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spectacol de final al "Lunii Francofoniei" la Braila

Vineri seara, la Teatrul "Maria Filotti", a avut loc festivitatea de inchidere a manifestarilor dedicate "Lunii Francofoniei" declarate la Braila. Evenimentul a fost onorat de prezenta atasatului cultural al
Ambasadei Frantei la Bucuresti, Laurent Attal, venit intr-o vizita de
lucru la Braila, unde a vizitat cele doua Colegii Nationale cu clase
bilingve, "Nicolae Balcescu" si "Gh. M. Murgoci". Invitati sa participe la eveniment au fost inspectorul scolar general, Lilliana Tudoran, si inspectorul de specialilate Mirela Dumitru. Manifestarea a debutat cu un spectacol de poezie si muzica frantuzeasca prezentat de un grup de elevi de la Colegiul "Gh. M. Murgoci", indrumati de prof. Diana Popovici, urmat de un concurs pe teme de francofonie organizat de profesoara Mihaela Garbacea, in colaborare cu Consiliul Local al Tinerilor. Pentru obtinerea premiilor puse in joc s-au intrecut sase echipe formate din elevi de la "Gh. M. Murgoci", "Nicolae Balcescu", "Panait Cerna" si "Panait Istrati". Atmosfera s-a destins cu citeva momente artistice reprezentative pentru cultura si civilizatia franceza, respectiv doua momente coregrafice sustinute de elevi de la Scolile "I. L. Caragiale", indrumati de prof. Veronica Zamfir, si Grupul Scolar "Anghel Saligny", coordonati de prof. Gabriela Ferdinalis. Din program au mai facut parte o sceneta interpretata in limba franceza de elevii Tudor Gherghisan si Otilia Bacaila - prof. Veronica Zamfir si doua momente umoristice prezentate de elevi ai Colegiului "Gh. M. Murgoci" - prof. Diana Popovici. Cu prilejul aceluiasi eveniment, a fost deschisa si o expozitie de carte si materiale auxiliare din colectia renumitei edituri "Cle International".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii