Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spectacol in aer liber pentru virstnicii de la caminele de batrini

Joi seara, tinerii voluntari de la Consiliul Local al Tinerilor (CLT) si Fundatia pentru Mileniul III au organizat un minispectacol in aer liber, dedicat virstnicilor de la caminele de batrani "Sf. Nicolae" si "Sf. Pentru si Pavel". Prin aceasta actiune CLT a continuat programul "Si ei sint ai nostri", demarat anul trecut, atunci cind tinerii i-au invitat pe batrini in Parcul Monument, unde le-au oferit tot un spectacol, dar i-au provocat si la citeva partide de table si sah.
De aceasta data, locatia aleasa a fost Faleza Dunarii, la "Disco Holiday", unde au fost prezenti peste 30 de batrini. In mijlocul lor a venit si primarul Constantin Cibu, care a purtat discutii cu invitatii si a asistat la spectacolul pus in scena de tineri. Pe parcursul a doua ore, voluntarii au recitat poezii, au dansat hore, au cintat si au spus bancuri, demonstind astfel ca se pot implica si in actiuni civice si ca pot fi alaturi de niste oameni uitati chiar de propriile familii.
"Imbucurator a fost si faptul ca batrinii au fost captati de spectacolul pus in scena, cintind si dansind cu tinerii atit melodii populare, cit si melodii disco. Pe tot parcursul evenimentului, invitatii au fost serviti cu bauturi racoritoare si dulciuri, oferite de primarul Constantin Cibu. La sfirsitul actiunii, voluntarii i-au insotit pe invitati la o mica plimbare pe Faleza Dunarii. Seara s-a incheiat pe acordurile "Valurilor Dunarii", asezonate cu multa ciocolata. Concluzionind, se poate spune ca am reusit sa le transmitem batrinilor ca si ei sint ai nostri si le promitem ca actiunile de acest fel vor continua", ne-a precizat Dumitru Girbacea, presedintele CLT.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii