Mergi la conţinutul principal

Spectacol şi adrenalină pe Municipal

• aceasta promit organizatorii, astăzi, la etapa de Cupă MACEC • festivitatea de prezentare a sportivilor are loc la ora 15.30 • la ora 16.00, se va da startul primei manşe • este prima competiţie la care au fost montate perne gonflabile, conform cerinţelor Federaţiei Internaţionale de dirt track

 

Astăzi, de la ora 15.30, pe pista stadionului Municipal din Brăila va avea loc o etapă a Cupei MACEC la dirt track, competiţie organizată de Primăria Brăila, Consiliul Judeţean, Federaţia Română de Motociclism, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi CSM Brăila, la care au fost invitaţi sportivi din opt ţări: România, Slovenia, Polonia, Cehia, Ungaria, Ucraina, Bulgaria şi Germania. Titulari în lotul României sunt Marian Gheorghe, de la CSTA Bucureşti, Alexandru Toma şi Gabriel Comănescu, de la CSM Brăila. Organizatorii promit spectatorilor un spectacol agreabil şi multă adrenalină. În vederea organizării acestei competiţii de dirt track internaţionale, organizatorii, cu fondurile puse la dispoziţie de Nicu Niţă, prim-vicepreşedintele FRM, şi Cătălin Gruia au achiziţionat pernele gonflabile astfel că, din acest moment, în România, mai precis la Brăila, se vor putea organiza oricând competiţii conform cerinţelor Federaţiei Internaţionale.

“Am reuşit să ne aliniem la cerinţele Federaţiei Internaţionale, am achiziţionat pernele gonflabile şi ele au fost deja instalate la stadionul Municipal pentru etapa de Cupă MACEC. Din acest moment putem oricând organiza competiţii conform regulamentului impus de forul european. Am făcut aceste eforturi atât pentru a apăra vieţile sportivilor cât şi pentru iubitorii sportului cu motor din Brăila şi din ţară. Dacă nu făceam acest efort financiar, riscam ca acest sport să se desfiinţeze”, ne-a declarat Nicu Niţă, prim vicepreşedintele FRM.

Astăzi, la ora 15.30, va avea loc festivitatea de prezentare a participanţilor, iar la ora 16.00 se va da startul primei manşe.

La concursul de la Brăila au confirmat participarea 2 alergători sloveni, 3 polonezi, 2 cehi, un ungur, 3 ucraineni, 2 bulgari şi 3 români. Rezerve vor fi un român şi un neamţ.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro