Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A spart o gradinita

Pentru ca nu a fost arestat dupa ce a comis 7 furturi din diverse societati comerciale, un brailean in virsta de 19 ani a profitat de hotarirea Judecatoriei Braila de a fi cercetat in stare de libertate si a mai dat o spargere. Aceasta a fost reclamata luni, de administratorul Gradinitei nr.1, care a precizat ca fapta a fost comisa In perioada 1-4 septembrie, cind persoane necunoscute au fortat gratiile metalice si o fereastra a cladirii, patrunzind In interior, de unde au sustras vesela din inox, produse alimentare si detergenti, cauzind un prejudiciu in valoare de 787,42 RON.
"Cercetarile efectuate de politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au stabilit ca autorul faptei este Alexandru N. si au probat ca, In noaptea de 2 spre 3 septembrie, a patruns prin efractie In incinta gradinitei, de unde a sustras bunurile sus mentionate. Prejudiciul a fost recuperat In totalitate, de la domiciliul autorului, care este cercetat In stare de libertate", ne-au precizat surse autorizate din cadrul Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Reamintim ca, In perioada ianuarie - aprilie 2006, Alexandru N., Impreuna cu alti trei braileni, au comis 7 furturi din societati comerciale cu sediile In municipiul Braila, din incinta carora au sustras computere si produse alimentare, In valoare totala de aproximativ 30.000 RON. Prejudiciul cauzat a fost recuperat In proportie de 70%. La momentul respectiv, ei au fost retinuti pe baza de ordonanta si prezentati la Parchetul de pe linga Judecatoria Braila, cu propunere de arestare preventiva pentru savirsirea infractiunii de furt calificat. Parchetul a acceptat propunerea Insa Judecatoria Braila a respins-o, deoarece minorii nu aveau antecedente penale, dispunindu-se cercetarea lor In stare de libertate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii