Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spargatorii de masini - mereu la datorie

Politistii patruleaza pe strazi, pentru a-i prinde pe infractori, iar pe de alta parte, spargatorii de autoturisme sint intotdeauna pe baricade si comit fapte pe banda rulanta, pentru a-si rotunji veniturile pe spinarea altora.
Miercuri, politistii au inregistrat doua asemenea spargeri, cu autori necunoscuti si, in aceeasi zi, au reusit sa prinda in flagrant un individ de 31 de ani care se straduia sa fure dintr-o masina.
"Alexandru-Danut M. a reclamat la Politie ca autori necunoscuti au demontat dispozitivul de prindere al rotii de rezerva si au sustras-o de la autoturismul ?Dacia Papuc?, parcata pe Aleea Soarelui. In aceeasi zi, Adrian S. a sesizat ca persoane necunoscute au spart geamul portierei dreapta-fata a autoturismului personal marca ?Peugeot 307?, fara a sustrage bunuri din interior. In ambele cazuri s-au intocmit dosare de cercetare penala", ne-au declarat surse din cadrul Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie.
Tot miercuri, un echipaj de Politie care patrula pe Str. Costache Negruzzi l-a prins in flagrant pe Petrus-Viorel M., 31 ani, cunoscut cu antecedente penale, In timp ce individul Incerca sa puna mina pe radiocasetofonul de la bordul unei masini. Spargatorul a fost "premiat" cu dosar penal si este cercetat, pentru stabilirea Intregii activitati infractionale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii