Mergi la conţinutul principal

Spaniolii vor mecanici, tehnicieni si electricieni din Romania

Angajatorii spanioli cauta din nou salariati din Romania. Agentii economici vor mecanici camion, electricieni vehicule, electrician intretinere si reparatii, frigotehnisti intretinere si reparatii sisteme de racit cu gaz, forjori, mecanici masini industriale, tehnicieni electricieni, operatori masini unelte, macelari/ transatori, sudori T.I.G., cazangii tuburi.
Brailenii interesati se pot adresa Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca. Dosarul va cuprinde urmatoarele documente: fisa personala, curriculum vitae (tipizate), copie B.I. sau C.I. si pasaport (cu valabilitate de min. 6 luni), copie legalizata a actelor de studii si a certificatelor de calificare profesionala, copie legalizata a carnetului de munca (toate paginile scrise) si/sau copie legalizata dupa contractul de munca, precum si dovada experientei in meseria respectiva (daca este cazul), cazierul judiciar (valabilitatea unui astfel de act este de 6 luni), certificat de sanatate eliberat de medicul de medicina a muncii, declaratii notariale din care sa reiasa ca persoana in cauza nu beneficiaza de pensie de invaliditate, ca are sau nu copii minori aflati in intretinere si in cazul in care are, sa mentioneze persoana careia ii vor ramine in grija minorii in cazul in care va lucra in strainatate, precum si faptul ca nu li s-a intocmit carnet de munca (daca este cazul) si dovada emisa de Serviciul Public pentru Asistenta Speciala/Primar, din care sa rezulte ca solicitantul de locuri de munca in strainatate a notificat acestora intentia de a lucra in strainatate si doua fotografii tip pasaport.
Dosarele vor fi depuse la sediul AJOFM Braila din B-dul Dorobantilor, nr.603-605, etaj 1, la Punctul de Lucru Faurei din Str. Republicii, nr.36 precum si la Punctul de Lucru Insuratei din Sos. Brailei, nr.18. Selectia va avea loc in a treia decada a lunii septembrie. La aceasta vor putea participa numai persoanele care au avut dosare depuse la fostul Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca, precum si persoanele care depun dosarele la AJOFM pina in data de 21 septembrie 2007 si indeplinesc cumulativ conditiile cerute de angajator. Informatii suplimentare se pot obtine la sediul AJOFM Braila (tel.0239/611376, 0239/611386, 0239/611519 int.107), la Punctul de Lucru Faurei ( tel. 0239/661749), precum si la Punctul de Lucru Insuratei (tel. 0239/660574).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu