Mergi la conţinutul principal

Spațiu de relaxare pentru adulți în cartierul Obor

• investiția se ridică la peste 123.000 lei și va fi finanțată de la bugetul local

 

Primăria Municipiului Brăila, prin SUPAGL Brăila, vrea să le ofere locuitorilor din cartierul Obor, adulți și seniori, o modalitate de a-și petrece timpul liber. Concret, în cea mai recentă ședință de Consiliu Local Municipal, a fost adoptat un proiect de hotărâre cu titlul “Aprobarea documentației tehnico – economice faza 1 – S.F. (Studiu de Fezabilitate) și a indicatorilor tehnico – economici pentru obiectivul de investiții «Amenajare spațiu de relaxare adulți, cartier Obor, limitrof PT3 Obor». Vorbim despre  o suprafață de circa 119 mp din zona Aleea Margaretelor, care va fi amenajată cu bani de la bugetul local, suma alocată de municipalitate fiind de peste 123.000 lei cu TVA. Lucrările constau în decopertări, terasamente, amenajări și lucrări de structură, iar la final se vor monta bănci, două mese de șah, coșuri de gunoi etc. Durata de realizare a investiției este de două luni.

“Amenajarea unor spații de relaxare pentru adulți este necesară pentru crearea unui mediu propice recreerii, relaxării în condiții de siguranță, precum și a contactelor sociale. De asemenea, se are în vedere creșterea calității vieții prin ridicarea gradului de confort urban și îmbunătățirea factorilor de mediu, precum și diversificarea posibilităților de petrecere a timpului liber. Spațiile de relaxare pentru adulți, precum și echipamentele și mobilierul urban montate pe acestea, trebuie să se încadreze armonios în peisajul urban”, se precizează în documentația tehnico-economică.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro