Mergi la conţinutul principal

Spărgători de seminţe amendaţi de Poliţia Locală

Mânaţi de porniri ancestrale moştenite de la strămoşii lor crescuţi pe câmp, la coada vacii sau la stână, mulţi brăileni se delectează cu seminţe de floarea-soarelui în parcurile sau pe bulevardele municipiului, lăsând un adevărat covor de coji în jurul băncilor pe care le acaparează. Din când în când, agenţii Poliţiei Locale îşi fac datoria, sancţionându-i pe aceşti indivizi ce murdăresc domeniul public pe unde trec. Sancţiunile se limitează la amenzi modice, de doar 50 de lei, asta în vreme ce, în alte oraşe, spărgătorii de seminţe prinşi în fapt sunt forţaţi de autorităţi să facă imediat curat în zona pe care au poluat-o cu năravul lor mârlănesc.
Pe parcursul săptămânii trecute, Poliţia Locală Brăila a reuşit să dea patru amenzi, a câte 50 lei fiecare, unor indivizi prinşi în timp ce spărgeau seminţe în dinţi, scuipând cojile pe jos, în Parcul Monument. Doi dintre cei sancţionaţi sunt domiciliaţi în municipiul Brăila. Ceilalţi doi erau doar în vizită pe aici, fiind originari din mediul rural al judeţului nostru, unul din satul Batogu, comuna Cireşu, iar celălalt din satul Cuza Vodă, comuna Stăncuţa.
Conducerea Poliţiei Locale promite că astfel de acţiuni menite să combată nesimţirea se vor derula şi în perioada următoare.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro