Mergi la conţinutul principal

Sorin Ioniţă ştie ce-i ăla prezervativ. Nu şi ce este bunul simţ faţă de cetăţenii care nu-s de acord cu el, politicianul lu' Peşte prăjit

Sorin Ioniţă, consilier municipal PNL, candidat la un nou mandat şi soţul deputatei - doctor PNL Antoneta Ioniţă i-a predat, în direct, unui cetăţean cum stă treaba cu plannigul familial. Deşi Sorin Ioniţă este psiholog în sistemul bugetar, se pare că a luat lecţii în particular de la soţia sa, doamna doctor Ioniţă, despre cum, cât şi cu cine se foloseşte prezervativul. Educaţie sexuală ca la carte, ce mai! Cât priveşte cei 7 ani de-acasă, pare-se că domnului Ioniţă îi cam lipsesc de vreme ce, ca ultimul neam prost, îl jigneşte în ultimul hal pe un biet alegător, până la urmă. În fine, scandalul a izbucnit după ce debrăila.ro a dat publicităţii întregul dialog. „Dacă tăticu tău ştia la ce foloseşte prezervativul şi nu i-l servea lui mămucă-ta drept ciunga, noi doi eram mai fericiţi acum, nu mai purtam această conversaţie”. Daaaaa, doamnelor şi domnilor, el este Sorin Ioniţă, consilier municipal PNL. Se pare că domnul psiholog are o problemă cu “ciunga” pe care o mestecă în mod frecvent în şedinţele de CLM. I-o fi mirosind gura, cine ştie! Cu siguranţă, însă, acest dialog, purtat cu un simplu cetăţean, care şi-a permis să critice banii alocaţi de PNL primăriilor în plină campanie, pute de-a dreptul. Pe lângă propriile greşeli gramaticale pe care domnul Ioniţă nu le sesizează deşi îl cataloghează pe destinatarul jignirilor drept analfabet funcţional, este de-a dreptul scabros şi scârbos să te iei într-un asemenea mod  de părinţii unui om, pe care Sorin Ioniţă, ar fi vrut să nu se mai nască pe acest pământ! Şi pentru ce? Doar pentru că acel ins a acuzat de ipocrizie liberalii că au dat bani primăriilor în campania electorală. Alooooo, liberalii lu' Dănăilă, cu asemenea inşi vreţi să câştigaţi alegerile? O să-l mai vedem încă un mandat pe domnu' Ioniţă mestecând “ciunga” în şedinţele CLM? (Doctor Bleahhhh)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro