Skip to main content

Sondaj la comun al PSD cu PNL, PD si PRM

Organizatia PSD Braila ar fi interesata sa plateasca la comun cu celelalte partide locale importante un sondaj de opinie, pentru determinarea audientei la electorat a diversilor posibili candidati la functia de primar al municipiului. Presedintele PSD Gheorghe Bunea Stancu este de parere ca ar fi avantajos pentru toti sa se imparta cheltuielile, dat fiind ca nu este nimeni interesat sa masluiasca sondajul, pentru a-l scoate pe candidatul sau cel mai tare. De aceea, in luna septembrie, are de gind sa-i contacteze pe liderii politici ai organizatiilor locale, pentru a vedea daca sint de acord cu plata la comun a sondajului: "In septembrie-octombrie vom face un sondaj de opinie pentru Primaria Braila, am vrea sa-l facem comun, daca este posibil si ceilalti sint de acord, pentru ca nu avem alt interes decit sa aflam rezultatul clar al optiunii brailenilor. Am avut saptamina trecuta o discutie cu colegii mei si fiecare organizatie din judet va trebui ca intr-un interval scurt, doua-trei luni, sa-si desemneze candidatii la primarie, precum si lista de consilieri locali si judeteni. De asemenea, trebuie sa vedem cum facem si algoritmul, cu femeile si tinerii pe liste, poate chiar si pe anumite categorii profesionale, pentru a avea o reprezentare eterogena in cadrul consiliilor respective. Nu stiu in ce masura vom reusi sa multumim pe toata lumea, dar incercam sa aducem o schimbare la social-democratii braileni, in sensul de a intineri cit se poate listele si de a avea pe aceste liste cei mai buni candidati".
Amintim ca PSD Braila si-a desemnat, in urma cu citeva luni, candidatul propriu la Primarie, in persoana fostului senator Viorel Balcan, cu mentiunea ca daca acesta se dovedeste a nu avea audienta necesara la electorat, va fi schimbat.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu