Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sofia incearca sa diminueze temerile privind pregatirea pentru integrarea UE

Premierul bulgar, Serghei Stanisev, s-a intilnit cu membri ai Camerei de Comert si Industrie germano-bulgare, carora le-a transmis hotarirea Sofiei de a linisti temerile Uniunii Europene referitoare la aderarea Bulgariei, informeaza site-ul Novinite.com.
"Actiunile Bulgariei vor indeparta orice temeri pe care UE le-ar avea in prezent in ceea ce priveste aderarea tarii", a spus el, in timpul discursului pe tema prioritatilor Bulgariei legate de integrarea europeana.
Adresindu-se membrilor Camerei de Comert, Serghei Stanisev a sustinut ca monitorizarea stricta efectuata de Bruxelles nu poate decit sa sporeasca ambitia Bulgariei de a adera la Uniunea Europeana.
Potrivit premierului, integrarea la inceputul anului viitor in blocul european este o prioritate a Sofiei, impreuna cu o dezvoltare economica puternica, modernizarea aparatului administrativ, reformele din educatie si sanatate.
Bulgaria si Romania vor aduce optimism in Uniunea Europeana, a declarat premierul.
Cele doua state spera sa adere la 1 ianuarie 2007, insa o intirziere in implementarea reformelor ar putea provoca activarea clauzei de salvgardare, care stipuleaza aminarea integrarii cu un an.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii