Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Soferi bauti ramasi fara permise

Ieri si simbata, cu ocazia unor actiuni organizate in municipiu si judet, politistii de la Circulatie au prins mai multi soferi turmentati, unul fara permis si un galatean care transporta tigari netimbrate.
Subcomisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere, ne-a precizat ca ieri, dimineata, in decurs de doar citeva ore, agentii de circulatie au descoperit 3 conducatori auto bauti: "Actiunea s-a desfasurat in zona Braila-Chiscani-Tichilesti si am depistat 3 persoane care incalcasera legea. De asemenea, simbata, la ora 0.10, a fost depistat pe Str. Celulozei Stelica L., 36 ani, militar angajat pe baza de contract la UM 01531, care conducea un autoturism "Dacia", in stare de ebrietate. In urma testarii cu aparatul etilotest s-a stabilit ca acesta avea o imbibatie de 0,63 la mie in aerul expirat."
O alta "victima" a oamenilor legii a fost Nicusor T., 45 ani, care simbata, la primele ore ale diminetii, era aghezmuit. Soferul a fost tras pe dreapta pe Calea Calarasilor si, fiindca parea baut, a fost supus testului etilotest, in urma caruia s-a stabilit ca avea o imbibatie alcoolica de circa unu la mie in singe. In aceeasi dimineata, la 6.30, un echipaj de la Serviciul Politiei Rutiere l-a oprit in trafic pe Nicolae F., 38 ani, pe Str. Ceahlaului, in urma verificarilor descoperindu-se ca individul era treaz, insa nu avea permis de conducere. Soferilor prinsi in ofsaid li s-au recoltat probe de singe si li s-au intocmit dosare penale.
Scms. Vilsan ne-a precizat ca, pe linga sanctiunile aplicate la regimul rutier, politistii de la Circulatie au facut si o captura de tigari netimbrate: l-au depistat pe galateanul Viorel B., 30 ani, care transporta cu o Dacia peste 2000 de pachete de tigari fabricate in Republica Moldova, i-au "saltat" marfa, in valoare de 2.500 lei noi si l-au amendat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii