Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sofer blocat in apa, cu tot cu masina

Un sofer imprudent, la volanul unui autoturism, a incercat sa treaca totusi prin apa si a ramas blocat acolo, iar citiva trecatori l-au scos cu greu, cu ajutorul unei fringhii. Martorii povestesc ca soferul a fost luat de valurile produse de o masina de mare tonaj care a intrat in viteza prin apa mare, iar motorul i s-a oprit in mijlocul baltii. "Eram aici, sub pod, ma adaposteam de grindina cind s-a intimplat. Am vazut cum a intrat in apa si chiar m-am gindit, cu masina aia mica, acolo ramine! Si chiar asa a fost, i-a intrat apa in motor si s-a terminat. A ramas blocat in apa si a strigat dupa ajutor si l-au scos oamenii cu o fringhie", a povestit un martor.
"El venea de acolo si alta masina a venit din spate si l-a luat valul si s-a intors aici, n-a avut ce sa mai faca omul. A venit o masina cu o viteza mai mare, l-a luat si l-a invirtit in loc. In zona asta, apa are 1,20 metri, un metru jumatate aproape, ca am intrat in apa, sa-l ajut, si-mi venea pina la buric", a spus un alt barbat.
Oamenii comentau, indignati, pe margine, acuzind autoritatile ca nu fac nimic pentru a rezolva problema canalizarii in oras, mai ales in zonele cunoscute ca fiind foarte afectate, in caz de ploaie: "Bunatate de masina, doamna! Uite cum se irosesc banii populatiei! De ce nu vine primarul aici, sa ne spuna ce facem, ca se inunda sub pod la fiecare ploaie mai puternica. Credeti ca o sa mai foloseasca la ceva masina asta? La fier vechi!".
Circulatia in zona a fost deviata de politisti, acestia iesind cu zecile in strada, pentru a dirija circulatia bulversata din cauza numeroaselor strazi inundate.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii