Mergi la conţinutul principal

Social - democratii nu mai vor oportunisti in partid

Social-democratii braileni vor ca in 2008 sa aiba un primar la Braila, 10 consilieri municipali, un senator si 3 deputati. Acestia sint convinsi ca nu au asteptari prea mari, ba ca din contra, sperantele lor sint cit se poate de realiste. Planurile de viitor ale PSD Braila au fost prezentate miercuri seara, in cadrul Conferintei Organizatiei Municipale a filialei locale a partidului. Cei 285 membri delegati prezenti in sala au avut ocazia sa ia cunostinta de programul pe 2007 - 2008 al partidului, asa cum a fost el prezentat de liderii acestuia, dar si de ce si-au propus in perioada imediat urmatoare unii dintre colegii lor. Totodata, in cadrul Conferintei Municipale, s-a ales noul presedinte al organizatiei municipale a partidului, dar si noul comitet executiv al organizatiei politice. Fara a fi o surpriza, in contextul in care a fost singurul candidat, cu 9 voturi impotriva si restul pentru, a fost reales deputatul Mihai Tudose. Acesta a multumit celor care l-au votat, subliniind faptul ca este constient de faptul ca are un mandat destul de greu, in contextul diferitelor alegeri ce se vor desfasura in 2007 si in 2008: "Sint multumit ca nu am fost ales in unanimitate, atunci mi-ar fi fost teama. Cind e unanimitate sigur e ceva la mijloc. Stiu ca voi avea un mandat greu. Avem referendumul, alegerile parlamentare din toamna, alegerile locale de la anul. Avem mult de munca si trebuie lucrat la imbunatatirea structurii organizatiei municipale, a modului de lucru si de abordare a problemelor cu care ne vom confrunta. Trebuie sa lucram in primul rind la atragerea de tineri in structurile noastre. Deocamdata avem peste 6.000 de membri la organizatia municipala, insa trebuie sa ne dublam eforturile pentru a atrage si mai multi si de o mai buna calitate".
La rindul sau, senatorul Aurel Simionescu a atras atentia celor prezenti la conferinta ca este cazul ca partidul sa atraga in rindurile lui oameni bogati, de afaceri, care pot sustine financiar activitatile partidului si al caror mod de lucru legal sa nu poata fi pus la indoiala. "Avem nevoie de oameni puternici in partid, nu de persoane care sint cu noi si apar numai cind sintem la putere si au nevoie de cite ceva. De persoane care ne sustin doar daca le pica ceva. Avem nevoie de oameni de afaceri puternici, care lucreaza legal si nu pot fi contestati".
In cadrul Conferintei Municipale au sustinut discursuri atit presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu - care a pus accentul tot pe imbunatatirea strategiei de recrutare a partidului si pe planurile de viitor, fostul deputat Daniela Bartos, consilierii municipali Doru Damian si Doinita Ciocan si presedintele TSD Braila, consilierul judetean Marian Dragomir.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu