Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Social democratii braileni joaca prudent

Social - democratii braileni se arata destul de prudenti si prefera sa faca declaratii neutre in ceea ce priveste o eventuala colaborare a PSD cu PNL sau cu PD. Desi la nivel national au inceput deja sa apara voci care se pronunta fie pentru inceperea unor negocieri pentru formarea unui guvern PNL - PSD (cum e cazul lui Viorel Hrebenciuc), fie a unei colaborari cu PD - asa cum s-a pronuntat Dan Nica, in teritoriu PSD-istii sint inca destul de rezervati si nu fac declaratii hazardate. Astfel, senatorul Aurel Simionescu a tinut sa ne explice ca, deocamdata, nu este vorba decit de niste oameni care au o parere sau alta, dar ca se duc negocieri intense: "E vorba de niste oameni care cred ca o alianta cu PNL e mai buna, deoarece relatia cu Basescu si PD s-a deteriorat de la referendumul pentru alegerea presedintelui. Sint si oameni care cred ca PD, prin formula sa si originile FSN-iste, e mai apropiat de PSD. Astea sint discutiile deocamdata. Nu pot sa spun decit ca parerile sint impartite si deocamdata balanta e destul de echilibrata. Eu cred ca solutia cea mai buna va fi aceea care ne va duce la guvernare. Totul e o negociere politica. Nimic nu e sigur".
La rindul sau, deputatul Mihai Tudose a tinut sa precizeze ca in acest moment PSD are doua optiuni - aceea de a intra la guvernare sau nu. "Nu pot sa spun decit ca se negociaza. Nu este vorba de nici un curent pro PNL sau pro PD, ci doar se duc negocieri politice".
Cel mai scurt raspuns a venit din partea deputatului Alin Teodorescu, care a declarat: "Eu zic ca PSD-ului ii este bine doar cu PSD si atit".
In ceea ce il priveste pe candidatul PSD la Primaria Braila, fostul senator Viorel Balcan, acesta a explicat ca, dupa parerea sa, acum nu ar fi cel mai bun moment pentru depunerea motiunii de cenzura si declansarea alegerilor anticipate. Balcan s-a aratat de parere ca PSD ar trebui sa astepte pina ar deveni mai puternic in sondaje si apoi ar trebui sa faca acest pas, eventual prin iarna: "PSD nu ar trebui sa depuna motiunea de cenzura in aceasta perioada. Nu sintem inca atit de puternici ca sa cistigam alegerile anticipate. Sper ca cei din conducerea partidului vor vedea asta si vor intelege ca trebuie sa mai astepte, cel putin pina in toamna. Acum nu e un moment potrivit pentru PSD pentru a intra in alegeri anticipate".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii