Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Slovenia va vota joi seara Tratatul de Aderare a Romaniei la UE

Parlamentul sloven va supune votului Tratatul de Aderare a Romaniei la UE in cursul serii de joi, a declarat ministrul de Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, care si-a exprimat speranta ca Legislativul de la Ljubljana va ratifica documentul.
"Speranta noastra este ca la votul din seara aceasta (n.r. - joi), din Parlamentul sloven, Slovenia va fi a patra tara care va ratifica Tratatul de Aderare", a afirmat Ungureanu.
Anterior, in cursul conferintei de presa organizate pentru prezentarea agendei Romaniei ca presedinte al Consiliului de Securitate ONU, el a spus ca Bucurestiul are o strategie pentru ratificarea Tratatului de catre toate statele membre. Cu aceasta ocazie, Ungureanu a reamintit ca trei tari au ratificat deja Tratatul - Slovacia, Republica Ceha, Ungaria -, iar o a patra ar putea sa o faca in "citeva ore".
La inceputul saptaminii, Marea Britanie a anuntat ca va introduce Tratatul de Aderare a Romaniei la UE in Parlament la 11 octombrie, iar Italia este posibil sa faca acelasi lucru la sfirsitul lunii octombrie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii