Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Slobodan Milosevici a luat un medicament contraindicat

Slobodan Milosevici a luat, in mod deliberat, un medicament contraindicat care a anulat efectul tratamentului impotriva hipertensiunii, a declarat, luni, toxicologul olandez Ronald Uges, dupa o analiza a singelui fostului presedinte iugoslav, transmite AFP.
"A luat (un medicament continind) rifampicina, substanta care anuleaza efectul" tratamentelor de combatere a hipertensiunii, a explicat Uges, toxicologul care a efectuat o analiza de singe, pe esantioane prelevate de la fostul presedinte iugoslav, in urma cu doua saptamini.
"A luat din proprie initiativa medicamentul, dorind sa obtina permisiunea de a merge la Moscova" la tratament, a adaugat el.
Milosevici a cerut, in luna decembrie, Tribunalului Penal International pentru fosta Iugoslavie (TPI) sa ii permita sa urmeze un tratament la Moscova, cererea fiindu-i insa respinsa, intrucit judecatorii au apreciat ca el este ingrijit corespunzator la Haga si ca, daca ar pleca in Rusia, ar risca sa nu se mai prezinte la proces.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii