Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Situatia elevului problema de la "Bancila" ramine incerta

Elevul Stefanut A. de la Scoala "Ion Bancila" inca nu stie unde anume va invata saptamina viitoare. Desi, joi, trebuia sa participe la o intilnire cu profesorul de sprijin, nici el, nici tatal lui nu s-au prezentat. Nu au aparut nici ieri la scoala, la ora 12.00, cind ar fi trebuit sa fie anuntati ce se va intimpla mai departe: va invata Stefanut intr-o clasa paralela, sau va pleca la alta scoala.
Ieri, la ora 12.00, in schimb, parintii elevilor din clasa a V-a B erau la scoala si asteptau sa auda ce hotarire a luat Consiliul Profesoral. Acestora, insa, nu li s-a spus decit ca Stefanut, in mod sigur, nu va mai invata in aceasta clasa.
Directorul adjunct, prof. Eleonora Gheorghiu, a declarat ca nu se poate anunta masura luata in Consiliul Profesoral pina nu o comunica tatalui, ca nu vor ca acesta sa afle din presa ce se va intimpla cu copilul lui. Directoarea Ana Maria Dumitriu a afirmat ca tatal a fost anuntat si de programul de consiliere, si de faptul ca vineri ar fi trebuit sa vina la scoala, dar, probabil, ca nu a inteles ce i s-a spus de vreme ce astepta sa fie invitat pentru a i se comunica hotarirea Consiliului Profesoral.
Totusi, Stefanut si tatal acestuia au fost, ieri, la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului si de acolo au aflat ca luni sint asteptati la scoala pentru a li se comunica hotarirea.
"El este un copil agresiv, dar o mare influenta asupra lui are tatal", a spus una dintre mamicile de la a V-a B. De altfel, directorul adjunct, prof. Gheorghiu, a mentionat ca notele obtinute de copil in acest an scolar nu sint foarte slabe si ca daca ar avea o ingrijire adecvata, copilul ar putea sa frecventeze foarte bine scoala.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii