Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Site european dedicat protejarii patrimoniului

Organizatia europeana "Conservare" a initiat, prin proiectul "European Heritage Calendar", realizarea unui site dedicat protejarii patrimoniului. In primul rind, se urmareste alcatuirea si publicarea in forma electronica a unui calendar al activitatilor legate de patrimoniul cultural din Europa. Anunturi de conferinte, workshopuri si cursuri de pregatire referitoare la protectia, restaurarea, managementul si interpretarea patrimoniului, ce urmeaza sa se desfasoare Intr-una dintre tarile europene sint publicate pe website-ul proiectului, la adresa http://www.eur-heritage.org.
In prezent, pe site pot fi consultate aproximativ 80 de anunturi din 20 de tari. Website-ul se updateaza o data pe luna si va deveni cu siguranta o sursa valoroasa de informatie pentru cei care cauta cursuri de pregatire si contacte In Europa.
Orice organizatie sau institutie poate sa includa gratuit informatii despre propriile initiative In acest calendar. Informatia ce se doreste a fi publicata trebuie sa ajunga la comitetul editorial cu cel putin noua saptamini Inainte de desfasurarea evenimentului.
Pentru aceasta, organizatia sau institutia interesata va trimite, In timp util, pe adresa conservare@conservare.be, o scurta prezentare a evenimentului, In maximum 20 de rinduri redactate, astfel Incit sa poata fi deja publicate. In prezentare se vor include si urmatoarele informatii: datele de contact, telefonul, e-mailul, website-ul, locul si persoana de contact ce poate furniza informatii suplimentare.
Informatia trebuie trimisa In limba de desfasurare a evenimentului si, daca este posibil, ea trebuie Insotita de un scurt rezumat Intr-una sau doua limbi europene.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii