Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Sintem un grup unit, e greu sa ne dezbine cineva"

Capitanul FC Steaua, Mirel Radoi, a declarat, joi, la stadionul din Bulevardul Ghencea, ca nu sint probleme in vestiarul echipei "ros-albastre", jucatorii formind un grup unit, greu de dezbinat, chiar daca in acest moment nu se afla pe primul loc.
"Chiar ma surprind aceste vesti, nimic din ce se spune nu este adevarat. S-a vorbit de conflicte intre antrenor si jucatori, nu se pune problema de asa ceva. Atmosfera la echipa este foarte buna, cine vrea sa creeze atmosfera urita n-o sa reuseasca, pentru ca sintem un grup unit si e greu sa ne dezbine. Cineva daca are ceva de spus, poate sa spuna, dar, in ciuda speculatiilor, e greu sa fim dezbinati, chiar daca sintem pe locul doi", a spus Radoi.
El i-a raspuns si antrenorului echipei Poli Iasi, Ionut Popa, care s-a declarat nemultumit de faptul ca jucatorul a spus ca gruparea din Dealul Copoului a luat bani de la CFR Cluj pentru a invinge formatia din Ghencea. "Sa fie clar, eu doar am spus ce am auzit de la jucatorii lor, nu aveam de unde sa stiu eu. Sa-si intrebe el jucatorii si dupa aceea sa vorbeasca de mine, dar deocamdata sa-si vada el de echipa lui, nu eu, nu i-am jignit echipa cu nimic, ce au spus jucatorii lui, asta am spus si eu", a spus Radoi.
Mirel Radoi a afirmat ca este normal ca Steaua sa joace mereu cu tribunele pline. "Ne-am obisnuit sa se joace cu casa inchisa, acum doua etape se spunea ca vine lumea la stadion pentru nu stiu ce echipa. Indiferent de numele echipei, la noi stadionul este plin. Sint si achizitiile facute, acesti sud-americani, un joc mai spectaculos, lumea iubeste din ce in ce mai mult fotbalul pe care il practicam noi, si daruirea noastra. Ne este dor tuturor de perioada in care jucam in cupele europene, sper ca in acest sa ne calificam mai departe in grupele Ligii Campionilor, dar deocamdata avem de luptat pentru locul unu sau doi. Pe ce post imi place sa joc? Unde cistiga echipa, acolo e cel mai bine", a comentat jucatorul stelist.
Radoi a precizat ca nu va tine post cu ocazia Pastelui: "Nu cred ca poate sa tina cineva, la antrenamentele pe care le facem".
Intrebat ce parere are despre fotbalul englez, dupa ce patru echipe britanice au ajuns in Liga Campionilor, Radoi a raspuns: "In primul rind nu stiu cit au fost de reale ofertele din Anglia. Din cele despre care s-au vorbit, doar de doua echipe stiu eu. S-a investit foarte mult in fotbalul din Anglia si acesta este principalul motiv pentru care au aceste rezultate. E cel mai puternic fotbalul englez, si prin prisma numarului de echipe calificate in Liga, dar si datorita stilului, a spectacolului, a investitiilor. Isi merita locul", a spus el.
Radoi spera ca echipele de club romanesti sa depaseasca Rusia in clasamentul coeficientilor UEFA. "Piscina cu valuri la hotelul unde vom sta la Euro? Conteaza valurile? Conteaza sa nu facem noi valuri inainte, asta e important. Trebuie ca echipa nationala sa obtina rezultate, conditiile unde vom sta sint oricum foarte bune", a adaugat capitanul FC Steaua.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii